Kaunis Sevilla jätti viileäksi ja Malagan fudismatsissa

Tiistai 6.1.2015 - Mikko

img_0805.jpgHeräsin tavanomaista aikaisemmin, jo kuuden jälkeen. Oli loppiaisaamu ja Malagassa sijaitseva co-working toimistoni oli kiinni. Lähdin seitsemän maissa ajamaan edellisenä iltana vuokraamallani Fiatilla parin sadan kilometrin päässä sijaitsevaan Sevillan kaupunkiin. Sevilla on eteläisen Espanjan kulttuurin, taiteen ja liike-elämän keskus ja sillä on värikäs historia. Kaupunki on yksi Espanjan suurimpia 700 000 asukkaallaan ja metropolialue mukaan laskettuna 1,4 miljoonalla asukkaallaan.

Aamu oli kylmä. Säätietojen perusteella tämä tiistai oli viikon viilein ja pilvisin päivä. Asteita oli vain 6 kun kävelin parin sadan metrin matkan autolleni. Oli vielä pimeää ja moottoritielle päästyäni näkyvyys oli ajoittain vain kymmenisen metriä sankan sumun vuoksi. Ihmisiä ei loppiaispäivän aamuna näkynyt juuri lainkaan Malagan kaduilla ja koko matkan Sevillaankin liikenne oli todella vähäistä.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: malaga, sevilla, reissut, espanja

Etätöissä Malagassa

Maanantai 5.1.2015 - Mikko

20150105_1331232.jpgSuomen synkät ja pimeät talvet eivät ole oikein mun juttu. Ajaessani joulukuisena aamuna pimeässä töihin, sain hyvän idean, jonka päätin saman tien toteuttaa. Etsin sopivan kohteen Etelä-Euroopasta, jonne pääsisi edullisesti suoralla lennolla. Sellaiseksi valikoitui Malaga Espanjan etelärannikolla. Googlasin co-working –tiloja Malagasta ja heti löytyi oikein lupaavan oloinen paikka keskeltä kaupunkia. Seuraavaksi tsekkasin Airbnb:stä sopivan kämpän ja tarjontaa olikin runsaasti. 36 eurolla yö löytyi todella hieno kämppä, josta pistin varausta sisään.

Lue lisää »

2 kommenttia . Avainsanat: malaga, reissut, espanja, työ