Projektit lasten kanssa

Toteutan aktiivisesti lasteni kanssa erilaisia projekteja, kuten leikkiyrityksiä, elokuvaprojekteja yms. Projektit ovat mielekkäitä yhteisiä harrastuksia, joiden lisäksi pyrin leikkimielisesti juurruttaa lapsille yrittäjähenkisyyttä - sitä kuitenkaan liikaa tuputtamatta. Leikkiyritysprojektien kautta lapsille on tullut tutuksi liikeideoiden miettiminen, tuotteistamista eri vaiheineen, erilaiset markkinointitoimenpiteet mainoksista mainosvideoihin ja lopulta myyntitapahtuman toteuttaminen ja rahan käsittely.

Tällä sivulla on esitelty merkittävimmät lasten kanssa tehdyt yritys- ja elokuvaprojektit.

Markkinoitiin vähän Aamulypsyä

Hilla ja Vilho pukeutuneina eri hahmoiksi

Radio Suomipopin Aamulypsy on jo kauan ollut suosikki radio-ohjelmani ja se on pelastanut monta puuduttavaa työmatkaa hauskoilla jutuillaan. Nyt Aamulypsyssä on ollut käynnissä jälleen "Markkinoi Aamulypsyä" -tempaus, jossa jaetaan yhteensä 15 000 euroa hauskoille ja kekseliäille ohjelmaa promoaville markkinointitempauksille. Vaikka ohjelma ei aivan lasten korville olekaan, on myös Hilla saanut radion auki ollessa annoksen ohjelman sisällöstä. Niinpä Jaajo ja kumppanit olivat Hillalle ja vähän Vilhollekin tuttu porukka ja päätimme osallistua yhdessä tähän kampanjaan!

Hillarton Production elokuvat

Merirosvo Hiltto ja kapteeni Viltto

Hillarton Production toteutti kesällä 2011 elokuvan "Neiti Hillarton ja merirosvojen aarre". Hillan ja Vilhon tähdittämässä elokuvassa Neiti Hillarton selvitti 500-vuotta sitten kadonneen Vilthorzonin ruhtinaan aarteen mysteeriä. Elokuva kuvattiin pääasiassa Hangon mökillä ja lähialueilla.

Vuoden 2013 kesällä Hillarton elokuva sai jatko-osan kun valkokankaalle tärähti "Neiti Hillarton ja vankityrmän mysteeri" -elokuva. Projekti vietiin astetta pidemmälle ja kuvauspaikkoja oli ympäri Suomea ja maailmaa.

Tutustu Neiti Hillartonin ensimmäiseen ja toiseen osaan sekä blogiin kuinka kaikki toteutettiin.

Vuoden 2013 elokuva: https://youtu.be/CrNY7rdJLvU
Vuoden 2011 elokuva: https://youtu.be/6Ub8lrzxrNE

Geishan ja Ninjan keittiössä

Geishan ja Ninjan keittiössä

Hilla-Geishan ja Vilho-Ninjan keittiössä. Tässä jaksossa valmistettiin sushi-ateria ja maisteltiin muitakin japanilaisia herkkuja. Katso miten sushi-ateria ja miso-keitto onnistui ja maistui.

Katso Youtubesta: https://youtu.be/c3pbVnnc1Ko

Hilpetööri verkkokauppa

Vilho tekee tuotteita myyntiä varten

Hilpetööri on Hillan ja Vilhon verkkokauppa, josta voi tilata käsityöntä tehtyjä tuotteita kuten koruja ja koristeita. Verkkokauppaprojektin avulla olemme käyneet lasten kanssa läpi tuotteiden valmistusta, markkinointia ja tilausten käsittelyä. Jossain vaiheessa verkkokaupalle on tarkoitus käynnistää ihka oikea markkinointikampanja esimerkiksi Facebookkiin ja saada asiakkaita myös oman sukulais- ja kaveripiirin ulkopuolelta.

Tutustu Hilpetööri verkkokauppaan ja blogiin:

Hilburger hampurilaiskonsepti

Hilla ottaa tilauksia vastaan

Hilburger on pian 6-vuotiaan Hillan kuvitteellinen yritys, joka tarjoaa ehdottomasti maan herkullisimmat ja maistuvimmat hampurilaiset. Hilburgerin tarjontaan voi tutustua kuitenkin vain harvat ja valitut, sillä hampurilaiset olivat tarjolla vain lauantaina 14.5.2011 kotimme pihalla.

Tutustu Hilburger -konseptiin ja blogiin:

Hillan Omenaherkku

Aapeli ja Hilla myyntitiskillä

Hillan Omenaherkku on 5-vuotiaan Hilla-tytön perustama kuvitteellinen yritys, joka tuottaa Vantaanlaakson jylhien laaksojen parhaista ja maistuvimmista omenoista herkullista sosetta. Oheiseltä sivuilta voit lukea kuinka projekti käynnistyi ja kuinka poimitut omenat päätyivät lopulta monien vaiheiden jälkeen myyntitiskille asti. 

Myyntitapahtuma järjestettiin taloyhtiömme pihalla 11.9.2010.

Tutustu Hillan Omenaherkkuun ja blogiin: