Airbnb Open tapahtuma keskeytyi Pariisin verilöylyn vuoksi

Tiistai 17.11.2015 - Mikko

2015-11-12_12.27.312.jpgViime viikko oli vauhdikas. Ensin keskiviikkona olin koko päivän Slushissa Pikkuyrittäjien kanssa ja torstaiaamuna lähdin aikaisin kohti Pariisia ja Airbnb Open konferenssia. Olin varannut reissun jo hyvissä ajoin ja tavoitteena oli tutustua muihin Airbnb hosteihin, kuulla muutamia hyviä puheenvuoroja ja ylipäänsä vain haistella tunnelmaa joka tässä Airbnb yhteisössä vallitsee.

Olin alun perin lähdössä reissuun yksin, mutta lopulta sain houkuteltua mukaan uudet ystäväni Marcuksen ja Saberin. Marcus lensi paikalle Torontosta ja Saber Helsingistä jo edellisenä päivänä ja liityin porukkaan torstaina päivällä. Meillä on suunnitteilla uusia yhteisiä bisneksiä, joten reissu tarjosi hyvän mahdollisuuden käydä läpi asioita.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: reissut, ranska, airbnb

Formulahuumaa Monacossa - kiertelyä kauniissa Nizzassa

Sunnuntai 24.5.2015 klo 22.14 - Mikko

img_65262.jpgTörmäsin jokin aika sitten Norwegianin edullisiin Nizzan lentoihin ja päätimme lähteä pitkälle viikonloppureissulle Rivieralle. Mukaan sain houkuteltua ystäväperheen Elinan ja Valtsun, joita ei todellisuudessa tarvinnut kovin paljoa mukaan edes houkutellakaan. Varasimme mukavan kämpän Airbnb:stä aivan Nizzan keskustasta, joka osoittautui erinomaiseksi valinnaksi. Kun reissukohde oli jo päätetty, huomasin myös yllätyksekseni, että noin 30 kilometrin päässä sijaitsevassa Monacossa kisattaisiin samana viikonloppuna legendaarinen Monacon F1 GP, joten päätimme liittää myös Monacon osaksi matkasuunnitelmaamme. Tämä ei ollut siis mikään minun salajuoni Formuloiden näkemiseksi :-)

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: reissut, ranska, nizza, monaco

Kesälomareissu Pariisiin ja Disneylandiin

Perjantai 26.7.2013 klo 10.13 - Mikko

img_85842.jpg

Kesäloman kääntyessä kohti loppuaan lähdimme vielä lasten ja Kimmon, Lauran & Luukaksen kanssa Pariisiin tutustumaan mm. Eiffel –torniin, Notre Dameen ja mikä tärkeintä Disneylandiin!

Lapset odottivat reissua valtavasti ja päiviä laskettiin jo pitkään ennen lähtöä. Olimme varanneet paikalliselta asukkaalta n. 120 neliön kämpän, joka osoittautui todella viihtyisäksi ja toimivaksi ratkaisuksi. Kimmo varasi kämpän www.airbnb.fi –palvelun kautta.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: reissut, ranska