Jokerifanit vieraspelikiertueella Zagrebissa ja Bratislavassa

Tiistai 12.1.2016 - Mikko

IMG_94242.JPGOlin reilu vuosi sitten lasten kanssa katsomassa Jokereiden jääkiekkojoukkueen vieraspeliä Riikassa. Muutaman päivän reissu meni mukavasti ja lapset tykkäsivät. Niinpä päätimme lähteä uudelleen pelireissuun ja tällä kertaa yhdistimme samalle matkalle pelit Zagrebissa ja Bratislavassa.

Lensimme sunnuntaiaamuna Budapestiin, jossa olen itse käynyt viimeksi yli 15 vuotta sitten. Otimme bussin lentokentältä ja jatkoimme metrolla kaupungin keskustaan. Jokeripipoiset lapset Hilla (10v) ja Vilho (7v) kulkivat kaupungilla kuin vanhat tekijät eikä kirpsakka seitsemän asteen pakkanenkaan tuntunut missään. Suomesta lähtiessämme maahan oli satanut vasta ensimmäiset lumet, mutta täällä lunta oli enemmänkin.

Lue lisää »

2 kommenttia . Avainsanat: reissut, perhe, unkari, kroatia, slovakia, itävalta

Pulassa Balkanilla ja vähän korista

Tiistai 17.9.2013 - Mikko

2013-09-14_12.08.202.jpgKoripallo, ah mikä ihana tekosyy tehdä pieni kierros pohjois-Balkanilla. Kaikki alkoi viime viikon keskiviikkona, kun huomasin koripallovaikuttaja Aleksi Valavuoren twiitin, jossa hän keräsi porukkaa katsomaan Susijengin, eli Suomen koripallomaajoukkueen eurotaivalta Lubljanaan Sloveniaan. Minä kovana koripallomiehenä (kerran olen ollut katsomassa Puhun peliä) innostuin ajatuksesta, koska Susijengin ympärillä ollut huuma on ollut ilmiönä mielenkiintoinen ja innostava. Olin varma, että saisin kovimman tuntemani koripalloasiantuntijan, eli naapurissa asuvan Mantereen Mikon mukaan, mutta ei. Tästä pettymyksestä huolimatta ja puoli tuntia idean keksimisestä olin jo varannut lentoliput, hotellin ja liput Suomi-Espanja korismatsiin.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: reissut, slovenia, kroatia, italia