Bileputki päällä

Maanantai 15.6.2015 klo 19.45 - Mikko

img_80722.jpgOn jo kesäkuun puoliväli ja säät ovat olleet vähän mitä sattuu. Laitoin kuukausi takaperin vanhalle kaveriporukallemme viestiä ja lupasin järjestää bileet takapihalla. Päiväksi valikoitui lauantai 13.6. joka sattuikin olemaan sitten koko alkukesän paras ja aurinkoisin päivä!

Paikalle pääsi liuta kavereita jo 20-vuoden takaa. Osaa kavereista en ollutkaan nähnyt pariin vuoteen, joten olikin jo korkea aika järjestää yhteistä ohjelmaa. Aurinko helli ja takapiha oli valmiina vastaanottamaan kaverit.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: perhe, kaverit

Tiukka drinkkikisa päättyi Jarin voittoon

Lauantai 24.1.2015 klo 22.19 - Mikko

2015-01-23_19.52.232.jpgKutsuin meille jälleen vanhan hyvän kaveriporukan viettämään perjantai-iltaa ja saunomaan. Meillä on ollut tapana tehdä tällaisia illanviettoja muutamia kertoja vuodessa ja niihin on pyritty keksimään myös aina joku hauska teema. Aikaisemmin ollaan mm. tehty ja maisteltu kahveja tai katsottu lätkän MM-kisoja takapihan poreammeessa. Tällä kertaa keksimme ohjelmanumeroksi drinkkikisan, jossa jokaisen tulisi keksiä tai valita kaksi drinkkiä ja toteuttaa ne. Kaikki drinkit arvioitaisiin sitten maun, ulkonäön ja vaikeus/yritys/kekseliäisyys mittareiden perusteella.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kaverit

Päiväretki Nuuksioon

Lauantai 17.1.2015 klo 19.14 - Mikko

img_12832.jpgNuuksio-päivä on juhlapäivä. Siksi vedinkin jälleen parhaat Tarzan-kalsarini jalkaan ja starttasimme auton aamukymmenen jälkeen. Suuntasimme kavereiden kanssa Nuuksion Kolmilammille, josta olimme vuokranneet nuotiopaikan. Keli oli lauhtunut pitkin viikkoa ja oli muutaman asteen plussan puolella. Hieman märästä kelistä huolimatta plussan puolella ollut lämpötila sopi mukavasti eikä ollut liian kylmä.

Vaikka Suomen talvi on pitkä, pimeä ja märkä, kyllä se on myös upea. Vaikka ulkomaan reissuilla on mukava olla, niin kyllä Suomen talvestakin pitää nauttia. Makkarat ja lihapiirakat avotulella, kuumaa kaakaota, grillattuja vaahtokarkkeja ja vanha hyvät kaverit lapsineen – näistä on onnistunut Nuuksion keikka tehty!

Lue lisää »

2 kommenttia . Avainsanat: perhe, kaverit