Ihmeellinen Tubecon ja videobloggaamisen maailma

Share |

Tiistai 18.8.2015 klo 18:58 - Mikko


2015-08-15_18.17.122.jpgHilla on seurannut jo pidempään useita eri videobloggaajia eli vloggaajia. Videobloggaus on tällä hetkellä todella kuuma ja nouseva juttu ja suosituimmilla suomalaisilla vloggaajilla on jo useampi satatuhatta tilaajaa. Ulkomaisilla vloggaajilla tilaajia voi olla miljoonia. Olen itsekin noteerannut jollain tasolla tämän vloggausilmiön, mutta kuitenkin se on ollut vähän sellainen harmaa alue, josta en tiennyt oikeasti juuri mitään. Suomessa järjestettiin viime vuonna ensimmäistä kertaa vloggaajien tapahtuma Tubecon ja se keräsi reilut viitisen tuhatta innokasta teiniä paikalle. Nyt Tubecon tuli jälleen ja ostin minulle ja Hillalle liput tapahtumaan.

Avainsanat: perhe


Kommentit

25.8.2015 21:38  Aada Salonen

Miten pääsee tubeconiin? Ja kuinka monta tilaajaa siihen tarvitsee??

25.8.2015 21:48  Mikko

Tarkoitatko, että ketkä vloggaajat pääsevät esiintymään Tubeconiin? Tubeconin järjestäjät varmastikin tuntevat vloggaaja-porukan ja kutsuvat kaikki tunnetuimmat, parhaat ja sellaiset nousevat tähdet mukaan tapahtumaan. Ei varmastikaan ole mitään tiettyä tilaajamäärää joka pitää saavuttaa, mutta lienee kuitenkin selvää, että tilaajia tulee olla useampi kymmenen tuhatta tai tuhansia joka tapauksessa.

Vloggaaja-fanit pääsevät tapahtumaan ostamalla lipun ja kannattaa ostaa lippu hyvissä ajoin, sillä tänäkin vuonna moni jäi ilman lippua kun tapahtuma oli loppuunmyyty!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini