Reykjavik ja uskomaton karu Islanti

Share |

Torstai 25.6.2015 - Mikko


IMG_86002.JPGSelailin Facebookin kaverilistaa läpi ja pohdin, kenet saisin lyhyellä varoitusajalla reissuun. Muutama oli kovinkin kiinnostunut, mutta lyhyestä varoitusajasta johtuen oli ehditty jo sopia Provinssirokkia, kaverin häitä ja muuta sen sellaista. Niinpä päätin pakata kamppeeni ja lähteä yksin vaeltamaan Islantiin neljäksi päiväksi.

Iceland Airin suora lento Reykjavikiin kestää 3,5 tuntia. Lentokenttä on melko kaukana tästä yhdestä maailman pienimmistä pääkaupungeista, mutta nappaamalla vuokra-auton saman tien lentokentältä mukaan, säästän paljon aikaa ja rahaakin, jos olisin joutunut turvautumaan jopa 100 € maksavaan taksiin!

Varasin ensimmäiseksi yöksi hostellin aivan Reykjavikin keskustasta. Yritin saada ensin majoitusta Couchsurfing.comin kautta, mutta taaskaan ei tärpännyt. Muita öitä en ole vielä varannut, joten katsotaan mihin sitä päädytään yöksi.

Avainsanat: reissut, islanti


Kommentit

5.1.2017 22.51  Riikka

Kiitos todella hyödyllisistä Islannin kokemuksistasi! Kiinnostaisi tietää, olitko vuokrannut autosi jo etukäteen vai otitko sen vasta paikan päällä?

6.1.2017 11.09  Mikko

Kiva että oli hyötyä! Islanti on ihan huikea mesta! Otin auton vasta paikan päältä ja oli muistaakseni aika tyyris. Islanti on kallis maa joka tapauksessa, joten en tiedä maksoinko kuinka paljon extraa, mutta kyllä suosittelisin varaamaan joka tapauksessa auton jo etukäteen. Auto kannattaa ehdottomasti ottaa lentokentältä, koska Reykjavikiin on muistaakseni ainakin 45km matka ja taksilla se maksaa ~100 euroa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini