Dream Juice Bar aloitti toimintansa

Share |

Maanantai 16.2.2015 klo 17:55 - Mikko


2015-02-15_10.47.092.jpgKehittelimme ennen joulua lasten kanssa Dream Juice Barin, eli Vantaanlaakson parhaan smoothiebaarin. Keksimme kuusi erilaista smoothiemakua (vedettiin ihan hihasta) ja testasimme ne yhden viikon aikana. Annoimme kullekin smoothielle pisteet ja lopulta kolme parhaiten pisteitä saanutta smoothieta laitettiin myyntiin tänä viikonloppuna. Ja kauppahan kävi!

Voittaja smoothiet olivat Cotton Candy, Dream ja Cloud. Toteutimme PowerPointilla esitteen, päätimme hinnan ja lapset kiikuttivat mainokset henkilökohtaisesti taloyhtiön asukkaille. Osa porukasta oli ehtinyt jo lähteä hiihtolomille, mutta tilauksia tuli silti yhteensä 13 kappaletta. Kävimme ostamassa ainekset kaupasta tilausten pohjalta ja aloitimme valmistuksen.

Avainsanat: perhe, pikkuyrittäjät


Kommentit

21.2.2015 22:16  Birgitta

Kiitos, smoothiet olivat hyviä! Minttu teki juomasta raikkaan, taidan kokeilla omissa sekoituksissa joskus :) Oletteko kokeilleet smoothiessa jäisiä mansikoita tai mustikoita? Tekevät juomasta mukavan viileitä, itse heitän ne aina jäisinä joukkoon :)

22.2.2015 10:45  Mikko

Kiitos kommentista ja palautteesta! Minttu on tosiaan tosi hyvä. Ollaan laitettu myös jäisiä ja tälläkin kertaa olisi voinut vähän kaivata jäisiä marjoja tai jääpaloja. Mulla on nyt myös sellanen blenderi joka jauhaa jäiset hyvin.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini