Matkalla Brisbaneen ja kenguruita & koaloita

Share |

Keskiviikko 2.7.2014 - Mikko


img_87362.jpgMatka Australiaan on pitkä. Lensin ensin Finnairilla Singaporeen 11 tuntia ja muutaman tunnin odottelun jälkeen matka jatkui vielä seitsemän tunnin verran kohti Brisbanea. Lentäminen ei ole varsinaisesti kivaa ja 11 tuntia perse hiessä penkissä ei ole niitä miellyttävimpiä kokemuksia. Siitä huolimatta ne ovat osa seikkailua ja reissua ja oikealla asenteella niistä selviää mukavasti. Jotkut aina sanoo, että Australiaan asti ei kannattaisi kahdeksi viikoksi edes lähteä kun matkatkin ovat niin pitkät. Itse olen eri mieltä ja minulle parin viikon mittainen reissu ja elämys on mitä sopivin tapa nähdä maailmaa.

Avainsanat: reissut, australia


Kommentit

30.12.2016 10.32  kirsi

Mihin vuoden aikaan olit Brisbenissä? suunnittelemme sinne reissua v2018... onko toimivaa julkista liikennettä ja mistä päin kannattaisi hotelli/apartment ottaa? kävitkö Gold coastilla?

30.12.2016 10.52  Mikko

Moikka Kirsi!

Olin heinäkuun alussa ja vain pari päivää matkalla Fizille. Brisbane on todella kiva kaupunki, joten voin kyllä suositella.

Koska olin vain pari päivää en ehtinyt käymään Gold Coastilla, mutta varmasti näkemisen arvoinen. En valitettavasti osaa tuohon majoittumiseen tai julkiseen liikenteeseen ottaa kantaa. Taisin itse liikkua vain kävellen enkä yksin reissatessa juuri kiinnittänyt huomiota majoittumiseen kunhan oli keskellä kaupunkia.

Hyvää matkaa Brisbaneen. Tykkäsin todella paljon Sydneystä, Melbournea on kehuttu kovasti ja Melbournin pohjoispuolella Cairns on myös ilmeisesti tosi kiva paikka.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini