Loppukohtauksen kuvaukset Hangossa

Share |

Keskiviikko 21.8.2013 klo 22.24 - Mikko


Viime sunnuntaina suuntasimme kuvauskeikalle Hankoon. Auto starttasi Vantaanlaaksosta 8:45 kyydissä siskonpojat Aapeli ja Elmeri. Pysähdyimme Niipperiin maskeeraukseen (kiitos Anni ja Laura!), josta jatkoimme Lohjalle, nappasimme Hillan ja Vilhon kyytiin ja ajoimme aivan mökin lähistöllä sijaitsevalle rintamamuseolle. Vuorossa olisi loppukohtauksen kuvaukset.

Hieno maskeeraus meni kyllä lopulta hieman hukkaan, koska kostea ilman vuoksi loppupäivästä ei maskeerauksesta ollut juurikaan mitään jäljellä ja kieltämättä Albertin pehko oli sellainen, ettei sen alta meikki edes paljoa näkynytkään ;)

albert40.jpg
Ei, kuva ei ole Osama bin Ladenista vaan 40 vuotta vankilassa viruneesta Albertista!

Rintamamuseon mukava setä höpötteli päivän ajan kaikenlaista ja oli hienosti hengessä mukana. Saimme muuten lukittuna olevan korsun auki ja saimme kuvattua kaiken suunnitellusti. Täytyy sanoa, että neljän mukulan kanssa leffanteko on aikamoista sähellystä, vaikka lapset hienosti käyttäytyivätkin. Seuraavassa leffaprojektissa saa olla kyllä äänimies, kameramiehet, avustajat, maskeeraajat ja muut mukana ja meikäläinen istuisi vain ohjaajan tuolissa ja viisastelisi vieressä.

Päivä sujui hienosti ja aika kului kuin siivillä. Kun kuvaukset oli paketissa, painelimme pizzalle Tammisaareen ja sieltä kotia kohti. Leikkauspöydällä huomasi taas monia pieniä yksityiskohtia joita olisi voinut kuvata, mutta melko tyytyväinen voi lopputulokseen kuitenkin olla.

albert40_2.jpg


Ensi viikolla suuntana on sama paikka kun lähdemme Jarin, Katan, Rasmuksen, Bean, Johannan, Akin, Kimmon, Saimin ja Senjan kanssa mökille viikonlopuksi majan viimeistelyharjoituksiin. Saatanpa käydä rintamamuseolla vielä kuvaamassa pari pikku juttuakin.

Avainsanat: perhe, neiti hillarton


Kommentit

21.8.2013 23.47  Kata

Avustaja ilmottautuu _o/

22.8.2013 6.53  Mikko

Hienoa! Laita alustava varaus kalenteriin kesälle 2018!! (Kun olen toipunut tästä projektista)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini