Vilhon fudisjoukkue Hesa Cupissa - kolmiosainen dokkari

Share |

Lauantai 13.7.2019 - Mikko


Alkuvuodesta kuvasin Hillan cheerleading joukkueen matkan kohti Orlandon MM-kisoja. Lopputuloksena oli seitsemänosainen lyhytdokumentti. Nyt oli Vilhon harrastuksen vuoro ja pääsin seuraamaan läheltä VJS:n -08 syntyneiden poikien nelipäiväistä Hesa Cup -koitosta heinäkuun alussa.

Joukkueen pelit menivät upeasti ja kuudesta ottelusta tuli viisi voittoa ja yksi tasapeli. Katso videolta turnauksen kaikki maalit ja valkkujen sekä poikien kommentteja.

Jakso 1


Jakso 2


Jakso 3

Avainsanat: perhe


Kommentit

31.8.2020 17.16  sama vittuilija

Morot Mikko nyt kysyn asiallosesti että etkö meinaa poistaa niitä asiattomia kommentteja joita olen laittanut sinun yhdelle toiselle blogisi viesti-ketjuun?!

18.10.2020 12.03  lääpiä kyrvän nupilla

Moi Mikko Nurminen mä pidän usein euron kolikoita esinahkani alla siksi että ne alkaa haisemaan kyrvän nupin eritteille teen sen yleensä perjantaisin kun saunassa käymisestä on melkein viikko aikaa ennen tulevaa viikonloppua lauantaina saunaan menoa taas uudelleen

12.7.2023 11.53  Lasse Ahola

mä tulen ikkunasi alle ja pidän esinahkaani takana ja joudut haistamaan koti ikkunasi alta kyrvän nupin hajujani vaika talosi olisi korkea niin haju leviää ylös asti


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini