Projektina parveke

Share |

Lauantai 13.5.2017 klo 12.55 - Mikko


IMG_72262.JPGKaikki minut tuntevat tietävät, etten ole varsinaisesti mikään puuhapete kun tullaan remontti- ja rakennushommiin. Yläasteen teknisen työn tunneilla kädenjälkeni näkyivät mm. jojon tekemisenä ja koulussa lopulta villityksen aiheuttaneen viiden markan kolikon kokoisen kuparilevystä tehdyn kolikon teossa, jolla oli kiva käydä pelaamassa videopelejä viereisessä kauppakeskuksessa.

Kotona minulla on etupihan puolella ihan mukava lasitettu parveke. Se on ollut monta vuotta hyvinkin vähällä käytöllä kun takapiha on jokunen vuosi sitten laitettu kivaan kuntoon. Parveke ei ole suuren suuri, joten pohdin sen käyttötarkoitusta. Lasitus antaa mahdollisuuden pitää tila suhteellisen lämpimänä ja muutenkin kalusteet pitäisi miettiä niin, että siellä oikeasti sitten viihtyisi. Tuoleilla en siellä jaksaisi istua, joten oli keksittävä jotain muuta.

Avainsanat: perhe


Kommentit

13.5.2017 21.05  Ellu

Hyvähän siitä tosiaan tuli. Remontti-Reiskalta puuttui vaan ruutupaita ;)
Entäs jos laitan tilaukseen saman tapaisen "löhöily jutun"? Olis meinaa oikeesti kiva saada custom-made "löhöily juttu" omalle parvekkeellekin.

14.5.2017 10.05  Mikko

Totta, ruutupaita olisi kruunannut projektin! :) Valitettavasti en voi ottaa tilauksia vastaan. On suoranainen ihme, että tuosta tuli noinkin hyvä ja ei voida millään odottaa, että tsägä kävisi seuraavallakin rakennuskerralla :-P

14.5.2017 13.23  Ellu

Jeps, ymmärrän :) Tärkeintä oli että päästit luovuuden valloilleen. Jatka ihmeessä, oli se sitten puutyöt, rumpujen soittaminen tai valokuvaaminen...

11.10.2023 13.50  Meiju

Kätevältä ja mukavalta näyttää tuo tekemäsi löhöilysänky parvekkeella. Meilläkin on lasitettu parveke, täytyisi vain pian tilata huolto parvekelaseille, niin voisi meidänkin parveketta pitää lämpimänä ilmojen viilennyttyä. Tuollaisella infrapunalämmittimellä saa pidennettyä mukavasti parvekkeen käyttöaikaa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini