Vappua ja Cheerleadingia

Share |

Lauantai 2.5.2015 klo 14.12 - Mikko


Lapset olivat äidillään tämän viikon, mutta piipahdimme kuitenkin pikavisiitillä Kaivopuistossa perjantaina. Paikalla oli paljon porukkaa ja söimme tippaleivät viltillä vilinää ihmetellen. Koko keskusta oli tukossa ja päätin olla ajamatta Kaivopuistoon saakka. Jätin auton vanhan toimistomme (muutimme juuri torstaina Kamppiin) sisäpihalle Bulevardilla, mutta saapuessamme porttikongi olikin kiinni eikä avainläpyskäni enää toiminut oveen! Ei hätää, sillä hetken pähkäiltyämme Vilho tungettiin portin pienestä reiästä läpi ja hän juoksi painamaan ovenavausnappulaa sisäpihalla! Todellinen supermiäs ja Mäggaiver samassa paketissa!

img_5747.jpg
Vilinää Kaivopuistossa

img_5724.jpg

img_5733.jpg

img_5761.jpg

2015-05-01-16.59.16.jpg
Tästä rautaportista Mäggaiver Vilho meni läpi nuolen osoittamasta kohdasta :) 

Lauantaina oli puolestaan Hillan Cheerleading kevätnäytös. Hilla harjoittelee kerran viikossa Dryads joukkueen mukana ja on kovasti innostunut lajista. Alla videolla Hillan esitys.

img_5796.jpg
18 joukkuetta esiintyi kevätnäytöksessä.

img_5790.jpg

img_5803.jpg
Vilhoa ei paljon esitykset kiinnostaneet, mutta Hillan esityksen sentään suostui katsomaan :)

img_5810.jpg
Vilhon äiti oli pukenut Vilhon tyylikkäästi.

Aikaisemmin viikolla Hilla esiintyi myös haitarin kevätnäytöksessä, jonne en harmillisesti itse päässyt paikalle. Alla kuitenkin myös Hillan haitariesitys, joista toisena tuleva kappale on Hillan itse säveltämä! Huomaa, että minun, Räkän huippurumpalin, musiikkigeenit ovat siirtyneet eteenpäin! <3

Avainsanat: perhe


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini