Pikkuyrittäjät ilmiliekeissä!

Share |

Keskiviikko 5.2.2014 klo 12.53 - Mikko


tytot_diplomit2.jpgJoulukuun alusta asti pyörittämämme Pikkuyrittäjät klubin pilotti sai huikean päätöksen, kun kaikki pikkuyritykset esittäytyivät Suomen Liikemiesten kauppaopistolla omilla ständeillään. Lapset olivat kehittäneet seitsemän viikon aikana oman liikeidean, suunnitelleet logon, sloganin, kotisivut ja hioneet myyntipuheensa kuntoon. Kotona nämä pienet yrittäjät valmistivat sitten kukin omia tuotteitansa loppuhuipentumaa varten. Tarjolla oli suklaata, koruja, graffiteja, leipää ja voimistelutunteja.

Pilotti ylitti kaikki odotukset. Lapset olivat innostuneita, kekseliäitä ja sitoutuneita projektiin. Pyrimme opettelemaan yrittäjyyden perusteita tekemisen kautta, vaikka teoriaakin oli toki mukana. Itsekin henkilökohtaisesti arvostan koulutusta, mutta itse tekemällä oppii ehdottomasti parhaiten.


Kommentit

6.2.2014 21.04  Tepa

Pistä linkit pikkuyrittäjien tekemille kotisivuille, niin pääsee ihastelemaan lisää :)

6.2.2014 22.17  Mikko

Good point! Tässä linkit sivuille. Vaikka sivut onkin hyviä, niin itselle oli hieman pettymys kun pääsimme sen verran vähän työskentelemään kotisivujen kanssa ATK-luokan tuplabuukkausten vuoksi. Lapset olisi saaneet Kotisivukoneesta vielä paljon enemmän irti ja kuviakaan ei juuri ehditty lisäillä. Hyvää duunia silti!


KIMALLE KARUSELLI
www.kimallekaruselli.kotisivukone.com

GRAFFITIPOJAT
www.graffitipojat.kotisivukone.com

HUPIAPINAT
www.hupi-apina.kotisivukone.com

ZULAD
www.zulad.kotisivukone.com

VOIMISTELUKERHO
www.voimistelukerho.palvelee.fi

KORUMUOTI
www.korumuoti.kotisivukone.com

GEYSER
www.geyser.kotisivukone.com

PIKKULEIPURIT
www.pikkuleipurit.kotisivukone.com


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini