GS Whitelighters cheerleadingin MM-kisoissa Orlandossa - 8 osainen dokumentti joukkueen matkasta

Share |

Tiistai 21.5.2019 - Mikko


Hilla on harrastanut cheereleadingia nyt reilut viisi vuotta ja siirtynyt pikkuhiljaa seuran sisällä joukkueesta toiseen taitojen karttuessa. Viime joulukuun karsinnoissa Hilla pääsi mukaan haluamaansa Whitelighters joukkueeseen, joka oli juuri ennen karsintoja voittanut suvereenilla esityksellä Suomen mestaruuden. Taso joukkueessa oli siis kova, mutta Hilla lähti rohkeasti hakemaan oppia ja kokemusta tässä joukkueessa.

Suomen mestaruuden myötä joukkue pääse edustamaan Suomea Orlandossa pidetyissä MM-kilpailuissa. 43 tytön joukkue valmistautui koko kevään kisoihin ja matkasi paikan päälle Jenkkeihin huhtikuun puolessa välissä lähes kahdeksi viikoksi. Aktiiviset vanhemmat järjestivät kaikenlaisia talkoohommia ja saivat kasaan merkittävän summan kisabudjettia paikkaamaan.

Seurasin kevään ajan joukkueen valmistautumista kisoihin ja lähdin itse myös paikan päälle Orlandoon kuvaamaan ja jelppimään joukkuetta käytännön järjestelyissä. Lopputuloksena syntyi tämä kahdeksanosainen "dokumenttisarja" joukkueen matkasta kisoihin ja tunteikkaasta kisapäivästä (jakso 7). Miten joukkueen sitten kisoissa kävi? Se selviää tästä dokkarista :)

Jakso 1

Jakso 2


Jakso 3


Jakso 4


Jakso 5

Jakso 6

Jakso 7


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini