Vesipiippua Shirazissa

Share |

Sunnuntai 29.3.2015 klo 20:26 - Mikko


img_40462.jpgReissu mystiseen Iraniin lähti tuttuun tapaan Helsinki-Vantaalta. Viime aikojen reissuista poiketen tällä kertaa mukaan lähti seikkailija Janne, joka jo odottelikin minua lentokentällä Tiina vaimonsa kanssa. Tiina ei kuitenkaan otettu mukaan, vaan suuntasimme kohti lähtöselvitystä ja Turkis Airlinesin lentoa Istanbulin kautta Iranin Shiraziin. Lennot menivät varsin sutjakkaasti ja vajaan neljän tunnin odottelusta Istanbulin kentälläkin selvittiin.

Majapaikat olivat reissuun lähtiessä vielä hieman hakusessa. Janne oli lähestynyt meilitse ja Facebookin kautta erästä hostellia, joka ei ensin millään vastannut tiedusteluihimme, mutta lopulta tyytyivät vastaamaan vain ”no worries” :) Minä puolestani olin pyrkinyt löytämään Couchsurfing.comista paikallisia asukkaita, joiden nurkkiin voisimme mennä yöksi ja pari ehdokasta Esfahanista olikin vastannut meille, että tervetuloa vain, soittakaa kun olette perillä niin katsotaan olenko kotona. Eli aika no worries –henkistä asioiden hoitoa selvästi!

Avainsanat: reissut, iran


Kommentit

30.3.2015 15:26  Helena

Kuulostaa hauskalta! Hyvää reissua! :)

30.3.2015 22:19  Tiina

Vesipiiput ja uudet vaimot jo löytyneet. Jäädään seurailemaan mitä muuta viikko mahtaa tuoda tullessaan. Jättäkäähän jotain elonmerkkejä tänne.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini