Timanttien kanssa Kerimaalla

Share |

Maanantai 17.3.2014 klo 19:50 - Mikko


SB Vantaa Timanttien kausi on ollut hieno. Olemme saaneet mukaan jo yli 30 innokasta F-tyttöä, pelanneet upeita otteluita ja tehneet kaikkea kivaa myös kentän ulkopuolella. Kevään kovimpia juttuja oli viime viikonloppuna järjestetty leiri Kerimaan Lomakylässä Savonlinnassa. Kaiken kaikkiaan ryhmäämme kuului 43 henkeä ja moni mukana olleista tytöistä oli kahden yön leirillä ensimmäistä kertaa. Jännitystä oli siis todenteolla ilmassa!

img_4984.jpgMahtava Timantit -joukkue

Lähdimme Vantaan Energia Areenalta perjantaina puoli kolmenmaissa. Bussissa oli tunnelmaa ja vessassa ramppaaminen alkoi jo pian Kehä III:sen jälkeen. Menomatkan ohjelmaan kuului leffan katselua ja tietovisaa, jonka tulokset julkistettiin paluumatkalla.

img_4977.jpg
Titta ja Susa bussissa

Saavuimme Kerimaalle n. neljän tunnin reissaamisen jälkeen ja painelimme suoraan syömään lomakylän ravintolaan. Ruoka oli hyvää ja lapset mättivät sitä reippaasti. Ruokailun jälkeen jaoimme huoneet ja tyttöjen riemulla ei ollut rajoja. Tarkoitus oli saada lapset hyvissä ajoin nukkumaan, mutta pikkulinnut kertoivat, että ainakin joissain huoneissa oli Unoa pelattu pikkutunneille asti. Mutta mikäs sen parempaa kuin valvoa kavereiden kanssa varsinkin ensimmäisellä oikealla säbäleirillä, omassa huoneessa!

Lauantaina bussi starttasi kohti Kerimäen liikuntahallia, jossa olimmekin paikalla hyvissä ajoin. Vedimme kahden tunnin hyvät harjoitukset. Sunnuntaina jatkoimme tiivistä harjoittelua toisilla kahden tunnin harjoituksilla, joten leiri tarjosi todellisen kehittymisen paikan joka tytölle!

img_5129.jpg

Leirin kohokohta taisi olla lauantai-illan rantasauna ulkoporeammeineen. Kahden saunan saunatila oli tupaten täynnä ja meininki sen mukaista. Onneksi miesten porukka nautti viereisessä saunarakennuksessa löylyistä rauhassa, piipahti savusaunassa ja Niken kanssa pujahdimme avantoonkin :)

Leiri oli todella onnistunut ja upea salibandyelämys joukkueen pelaajille ja mukana olleille vanhemmille. Seuraavaksi joukkue on liekeissä tulevana lauantaina, kun pelaamme sarjaturnauksen Tiikeri Areenalla Vantaalla.

img_5078.jpg
Kaikki vimpan päälle. Bussin leditaululla SP Vantaa. Bussikuski oli vähän kahvilla tän suhteen.

img_5175.jpg
Ada, Elina ja Pinja.

2014-03-15_11.57.43.jpg
Hilla tulossa treeneistä

img_5192.jpg

img_5297.jpgTytöt osallistuivat talviolympialaisiin.

img_5339.jpg
Tytöt menossa saunaan lauantai-iltana.

img_5357.jpgTytöt ulkoporeammeessa!

img_5453.jpgNelli ja Elsa valkkarilas... mehulasit käsissään!

img_5547.jpgPaluu Energia Areenalle sunnuntai-iltana


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini