Jäbä Leissonit tapasivat toisensa!

Share |

Lauantai 25.1.2014 klo 22:41 - Mikko


Kuten aikaisemmin kirjoitin blogissani, on Putous tämän perheen suosikkiohjelma. Saimme jälleen kunnian päästä paikan päälle katsomaan huikeaa lähetystä Maikkarin vieraana. Viime kerralla Hilla pukeutui Jani-Petteriksi ja nyt päätettiin pistää vielä paremmaksi. Tällä kertaa Hilla päätti pukeutua tämän kauden suosikkihahmokseen: Jäbä Leissoniksi! Aloitimme tarvittavien asusteiden hommaamisen hyvissä ajoin, jotta olisimme täysin valmiita live-lähetystä varten. Asuja löytyi sieltä täältä: housut ja kengät löytyi omasta takaa, kuten myös harmaa neule ja henkselit. Pipon saimme lainaksi työkaveri Tiinalta ja peruukki, tekopartaa, tekopylly ja silmälasit löytyivät pilailukaupasta. Dressmannilta löytyi miesten M-kokoinen paita, jonka huomattiin vasta tänään olevan täsmälleen samanlainen kuin oikeallakin Jäbä Leissonilla! Torstaina kävimme myös (jo Hillarton ensi-illasta tutun) parturi-kampaaja Niinan luona leikkauttamassa peruukkia hieman lyhyemmäksi!

img_4223.jpg
Valmistautumiset käynnissä kotona. Pylly on asetettu juuri paikalleen!

Olimme perjantaista lauantaihin Tampereella katsomassa Suomen Cupin finaaleja, josta suhasimme vauhdilla kotiin pukemaan asusteet päälle. Heitimme Vilhon mummulaan ja saavuimme Pöllölaaksoon, jossa pääsimme herkuttelemaan muiden Putous-vieraiden kanssa ennen lähetyksen alkua. Hilla aiheutti tietysti suurta hilpeyttä ja monet halusivat päästä mini Jäbä Leissonin kanssa samaan kuvaan. Jäbä-ilme naamalle ja salamavalot välkkymään!

img_4238.jpg


img_4255.jpg
Hilla hauskuutti lämpiössä ennen lähetyksen alkua.

Vajaa tunti ennen lähetystä pääsimme studion oville odottamaan sisäänpääsyä. Silloin kuitenkin pamahti tosi-jysäys! Maikkarin Lauri oli vinkannut Hillasta studio-ohjaajalle, joka nappasi meidät sivuovesta sisään ja istutti meidät eturiviin Robinin viereen! Hilla tärisi ja hampaat kalisi suussa – tämä ei voinut olla totta! Monet halusivat kuviin niin Robinin, mini Jäbä Leissonin kuin näiden molempien starojen kanssa samaan aikaan ja katsomon edessä oli aikamoinen tungos! Myös Maikkarin toimittajat ja muut paikalla olevat ammattikuvaajat räpsivät kuvia Hillasta ja taitaapa Putouksen nettisivuille tulla pieni haastattelukin!

img_4309.jpg
Voiko tämä olla totta?? Robin istui meidän vieressä.

img_4298.jpg
Maikkarin toimittaja haastattelee Hillaa

Putouksen seuraaminen on jo muutenkin huikea kokemus, mutta tällä kertaa kamera kuvasi Jäbä Leissonia (ja valitettavasti meikäläistä siinä sivussa) useaan kertaan. Lopussa ohjaaja tuli kertomaan, että sketsistä tullaan suoraan mini Jäbä Leisson lähikuvien kautta seuraavaan osioon. Voi sitä riemun ja innostuksen määrää!

img_4484.jpg

img_4489.jpg
Jäbä Leissonit harvinaisessa yhteiskuvassa.

img_4442.jpg

img_4493.jpg
Jäbä Leissonit tapaavat toisensa. Mini Jäbä Leissonin pylly on oma, muttei aito! ;)

Kun lähetys oli ohi, jäimme vielä lavalle odottelemaan Iina Kuustosta ja nappasimme kuvat myös Jasper Pääkkösen ja Jenni Vartiaisen kanssa. Hetken odottelun jälkeen Hillan suursuosikki saapui jo hieman Jäbä –asustetaan riisuneena. Iina oli innoissaan ja otettu tästä panostuksesta ja ihmeissään kun Hilla heitti viime Putous-lähetyksestä tutut käsiliikkeet Iinan kanssa.

Olipas huikea ilta, joka ei varmasti unohdu ikinä! Kotimatkalla sanoin vielä Hillalle, että kun on aktiivinen, yrittää, panostaa ja tsemppaa, niin hienoja asioita voi tapahtua!


img_4269.jpg

Lämpiössä oli touch screen, jolla sai tuunata omaa Putous-hahmoaan

img_4332.jpg

img_4344.jpg
Mini Jäbä Leisson ja Robin olivat suosittuja kuvattavia!


img_4358.jpg

img_4506.jpg


Kommentit

25.1.2014 23:06  Ilkka O. Lavas

Ihania ootte!

25.1.2014 23:13  Pekka Raitala

Huikeeta juttua

25.1.2014 23:34  Jyri

Ihan mieletöntä!!

26.1.2014 7:50  Susanna Rantanen

Hilla ja Mikko, te olette vaan kyllä niin mahtava isä-tytär -pari, ettei tosikaan. Telkkarista katsottiin ja rokattiin Hillaleissonia kotikatsomossa! Kun yrittää, niin hienoja asioita tapahtuu. Näin se vaan on. High 5!

26.1.2014 10:02  Mikko

Kiitos Susanna ja muut! Se on kiva kun voi Hillan ja Vilhon siivellä olla itsekin vähän lapsi välillä! :-)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini