Polkupyöräriksalla ympäri Hanoita

Share |

Torstai 2.1.2014 klo 17.00 - Mikko


img_37392.jpgAamu valkeni ja edessä oli mielenkiintoinen päivä Vietnamin pääkaupungissa Hanoissa. Hörpin aamiaiskeitot ja lähdin metsästämään polkupyöräriksaa. Olin päättänyt vaihtaa hotellia kaupungin toiselle puolelle ja rinkka selässä matka taittuisi parhaiten riksan kyydissä. Etsin hetken hotellia, sillä ensimmäinen vastaan tullut oli täysi. Lopulta löysin hyvän hotellin, joka oli kyllä hieman tavoitehintaani korkeampi, 35 euroa.

Avainsanat: reissut, vietnam


Kommentit

2.1.2014 21.15  Topias

Mausoleumi oli ihan mielenkiintoinen kokemus, mutta ei sitä kannata jäädä murehtimaan. Jonossa mentiin, pysähtyä ei saanut, eikä kuvia luonnollisesti ottaa. Klassinen turistipyydys.

Vietin itse vuodenvaihteen 2009-2010 HCMC:ssä, mutta kävin reissun aikana myös mm. Hanoissa. Pidin parhaimpana kaupunkina Hoi Ania rannikolla, jossa tuli vietettyä ei-niin-perinteistä-joulua.

3.1.2014 3.27  Mikko

Joo, näin olin käsittänyt. Ehkä tätä ei tosiaan kantsi jäädä murehtimaan. Harmi myös ettei Hoi Ania tullut tsekattua vaikka mielessä oli. Toisaalta koko pohjoiseen lähtö oli vähän extraa ja tällä reissulla on tullut kyllä nähtyä paljon!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini