Neiti Hillarton traileri ja ensi-ilta

Sunnuntai 11.8.2013 klo 21.53 - Mikko

hilla_reiska.jpgNeiti Hillarton elokuva on kesän ja syksyn iso projekti lasten kanssa. Kuten mulla herkästi on tapana, niin projektit lähtee helposti vähän lapasesta ja näin saattaa jonkun mielestä käyneen myös tässä. Kyse on kuitenkin siitä, että haluaa toteuttaa itseään ja tarjota lapsille virikkeitä ja osoittaa, että yrittämällä ja tekemisellä voi saavuttaa vaikka mitä!

Täytyy kuitenkin myöntää, että on kiva saada elokuva myös valmiiksi ja keskittyä sitten taas uusiin juttuihin.

Siksi asetimmekin nyt leffan valmistumisen takarajaksi 4.9. klo 18:00 ja varasimme Myyrmäessä sijaitsevan Kilterin koulun auditorion ensi-iltapaikaksi. Teimme elokuvasta esittelytrailerin, jonka voi katsoa tästä alta.

Jos olet kiinnostunut tulemaan ensi-iltaan, niin ota yhteyttä: mikko@mikkonurminen.fi

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: perhe, neiti hillarton

Poliisi on ystävä

Torstai 8.8.2013 klo 23.58 - Mikko ja Hilla

Tänään jatkoimme poliisikohtauksen kuvaamista oikean poliisipartion voimin. Olimme eilen jo kuvanneet spiikit varmuuden varaksi, koska poliisipartion saaminen oli koko ajan hieman vaakalaudalla. Lopulta homma kuitenkin onnistui ja poliisit oli tosi mukavia (ei minun nuoruudessani!)

hillarton_vilho_poliisi.jpg

Vilho veti poliisin roolin todella uskottavasti ja hienosti.

Hiukan haasteitakin tämän kohtauksen kanssa kyllä oli. En ihan täysin tyytyväinen ollut tiettyihin otoksiin, jotka liittyvät esimerkiksi siihen, ettei Hillalla ole vielä ajokorttia saatika pituutta ylettämään auton kaasupolkimelle.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: perhe, neiti hillarton

Neiti Hillarton jälleen ilmassa!

Tiistai 6.8.2013 klo 21.14 - Mikko ja Hilla

helikopteri_hilla2.jpgHillarton elokuvaprojekti etenee tasaista vauhtia ja on syytäkin, sillä ensi-illapäiväksi on nyt asetettu 4.9.2013. Vielä on muutamia otoksia kuvaamatta, mutta muuten näyttää hyvältä. Tänään teimme yhden mielenkiintoisimmista kuvauksista kun lensimme Malmin lentokentällä helikopterilla! Lisäksi kuvasimme hieman autolla-ajoa ja ensimmäisen osan Poliisikohtauksesta.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: perhe, neiti hillarton

Taas yhdestä pienestä unelmasta totta - majanrakennusprojekti mökillä!

Sunnuntai 4.8.2013 klo 19.10 - Mikko

hillamaja2.jpgKirjoittelin taannoin blogissani asioista, joita elämän aikana pitäisi tehdä. Listaan kuului niin reissaamista kuin erilaisten isompien ja pienempien projektienkin tekemistä (lue täältä). Yksi listalla ollut unelma oli ison puumajan rakentaminen lasten kanssa. Nyt tätäkin haastetta on lähdetty ottamaan ”härkää sarvista” ja ensi viikonloppuna olisi tarkoitus lähteä hyvien ystävien kanssa mökille Hangon Lappohjaan ja laittaa hieno maja pystyyn!

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: perhe

Neiti Hillarton on täällä taas!

Maanantai 29.7.2013 klo 23.24 - Mikko ja Hilla

lentokone2.jpgNeiti Hillartonin seikkailut on lasteni Hillan ja Vilhon kanssa luomamme agenttiseikkailuelokuva, jonka ensimmäinen osa toteutettiin kesällä 2011. Tuolloin vasta 6-vuotias Hilla ratkaisi 500-vuotta vanhan Vilhortzonin aarteen mysteerin uskomattoamssa seikkailussa, josta ei puuttunut säpinää ja vauhdikkaita tilanteita. 3-vuotias Vilho täydensi leffapläjäystä toimimalla kauppias Valttona ja kapteeni Vilttona.

2011 vuoden projekti oli sen verran iso, että seuraavana kesänä ei tullut mieleenkään tehdä jatko-osaa. Kuitenkin vajaa pari vuotta myöhemmin into uuden leffan kuvaamiseen alkoi kasvaa ja kehittelimme lasten kanssa jatko-osaa: Neiti Hillarton ja vankityrmän mysteeri.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: perhe, neiti hillarton

Helteinen viikonloppu mökillä Lappohjassa

Sunnuntai 28.7.2013 klo 21.42 - Mikko

2013-07-27_12.00.142.jpgKun lomareissut on takana, on mukava piipahtaa lasten kanssa mökillä Hangon Lappohjassa. Mummu hoitaa ruokapuolen, joten voi keskittyä vain laiskotteluun. Sää oli koko viikonlopun ajan mahtavan helteinen. Lapset uivat meressä ja rakentelivat puupalikoista jotain – kuulemma naulakoita ;)

Kävimme myös papan kanssa katsastamassa majapaikkaa, sillä kahden viikon kuluttua olisi tarkoitus pistää hieno puumaja pystyyn Jarin, Teron ja Antin kanssa. Metsä on mökin ympäristössä aika harvaa, eikä ihan optimaalisia paikkoja tahtonut löytyä. Lopulta löytyi kuitenkin paikka, johon maja voidaan rakentaa. Toki rakennusurakka vaatii vielä pari suunnittelupalaveria poikien kanssa ;-)

Käppäilimme myös pitkän hiekkarannan toiseen päähän, jonne oli leiriytynyt kuuden hengen ryhmä telttoineen. Mukavanoloinen porukka, jonka luona piipahdimme useampaankin otteeseen. Itse piipahdin vielä yöllä leirinuotiollakin.

Perjantai-iltana kävin juoksemassa ja intouduinkin vetämään vähän pidemmän 16 kilometrin lenkin.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: perhe

Kuvaukset hotellilla ja limusiinikyyti

Maanantai 15.7.2013 - Mikko

limusiini3.jpgHillarton kuvaukset jatkuivat maanantaina Klaus K hotellilla, jossa saimme käyttöömme upean sviitin. Kuvaukset onnistuivat hyvin ja saimme kuvamatskua niin huoneesta kuin ala-aulastakin. Juuri kun saimme hotellikuvaukset purkkiin, pirisi puhelin ja Luxuskettu Oy:n 9-metrinen upea limusiini kurvasi hotellin eteen. Jatkoimme siis vielä kuvauksia jossa Neiti Hillarton hyppää limusiinin kyytiin ja pääsipä Vilhokin limusiinin kyytiin samalla kertaa. Iskä jäi tällä kertaa nuolemaan näppejään.

 

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: perhe, neiti hillarton

« Uudemmat kirjoitukset