Dubain kautta Omanin Sulttaanikuntaan

Share |

Keskiviikko 21.12.2016 klo 20:47 - Mikko


IMG_56882.jpegReilu vuosi sitten lähdimme Jannen kanssa Afrikan reissulle. Nyt pohdimme seuraavaa reissua, mutta koska Janne oli epävarma työvuoroistaan, päätin varata lennot Dubaihin itselleni ja Janne liittyisi seuraan myöhemmin jos mahdollista. Janne ei saanut työvuorojaan sopimaan, joten lähdin yksin kohti Dubaita ja Omanin Sulttaanikuntaa.

Ennen reissua huomasin jonkun kyselevän Maailmanmatkaajien Facebook-sivulla Dubain ja Omanin Muscatin välisestä bussimatkasta. Siis juuri samasta etapista, joka oli itselläni tiedossa. Aiheen ympärille syntyi pitkä viestiketju ja samassa myös kokenut seikkailija Heta ilmoitti olevansa samoihin aikoihin Dubaissa. Hetan varsinainen määränpää oli Eritreassa ja myöhemmin myös ainakin Tansaniassa, Sambiassa ja Zimbabwessa. Päätimme tavata Dubaissa ja lähteä tutkimaan Yhdistyneiden Arabiemiraattien muita osia yhdessä.

Avainsanat: reissut, dubai, oman


Kommentit

21.12.2016 22:51  Ellu

Maailmanmatkaaja taas vauhdissaan rajavartioita "kiusaamassa" ;) Hyvä kun sait uutta matkaseuraa.
Hienoa autiomaata. Melkeinpä suoraan Raamatun ajan leffoista. Bongasitko yhtään palavaa pensasta?

25.12.2016 0:40  Mikko

Palavia pensaita en bongannut mutta hienoa ja karua autiomaata oli kyllä riittämiin. Ja sitten uskomattomia keitaita kuten myöhemmistä blogipostauksista huomaat. Hieno maa!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini