Salzburgiin ja Hitlerin "Kotkanpesään"

Share |

Torstai 6.10.2016 - Mikko


IMG_54952.JPGOlimme varanneet keväällä lennot Muncheniin, jossa meillä oli tarkoitus osallistua legendaarisille Octoberfesteille. Tämä oli vuorossaan jo viides poikien reissu, joten voidaan jo puhua selkeästi perinteestä. Perinne alkoi viisi vuotta sitten Hockenheim F1-kilpailulla, sen jälkeen olimme ajamassa Tsekeissä Ferrareita ja Lamborghinejä sitten Las Vegasissa ja viime vuonna Tsernobilissä. 

Reissuun mahtui kuitenkin monta mutkaa. Ensinnäkin majoitus oli Munchenissa tapahtuman aikaan todella kallista. Löysimme kohtuuhintaisen paikan melko läheltä keskustaa, mutta myöhemmin Airbnb-host perui majoituksemme. Ehkä hän tajusi saavansa siitä enemmän. Sen jälkeen Tero kertoi, että perheeseen on tulossa lisäystä samoihin aikoihin ja hän päätti jättää reissun väliin. Niinpä päätimme lopulta keksiä Octoberfestien sijaan jotain muuta tekemistä, mutta suunnitelmat jäivät hieman auki.

Avainsanat: reissut, saksa, itävalta


Kommentit

8.10.2016 1:40  Ellu

Eikö se ollut niin, että urbaanin legendan mukaan Hitler lähtikin Argentiinaan sen sijaan, että päätti päivänsä. Vai oliko se sittenkin mennyt Etelänavalle vai jopa Kuuhun ;) No kuitenkin aika outo synttärilahja tuo rakennelma keskellä ei mitään, mutta hienot on maisemat.

8.10.2016 9:45  Mikko

Veikkaan, että Hitler on viettänyt mukavia eläkepäiviä Argentiinan maaseudulla ja kuollut vasta 2000-luvulla ;-P

Maisemat olivat todella parasta antia!

9.9.2017 20:05  Järvenpää Timo

Koska teillä olisi bussimatkoja kotkanpesään ja sinne suuntaan.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini