Upea viikko New Yorkissa - duunia ja nähtävyyksiä

Share |

Maanantai 3.10.2016 klo 23:26 - Mikko


IMG_50022.JPGOlemme tehneet yhteistyötä Amchamin kanssa ja viimeksi Pikkuyrittäjät olivat mukana Amchamin kanssa heinäkuussa Porissa Suomi Areena -tapahtumassa. Pikkuyrittäjiin ihastuneet amchamilaiset pyysivät meitä mukaan markkinoimaan New Yorkissa järjestettävää koulutusalan tapahtumaa, jossa puhuisi myös vahvat kotimaiset nimet Peter Vesterbackasta ja Saku Tuomisesta alkaen.
Innoistuimme ajatuksesta kuitenkin niin kovasti, että päätimme lähteä itsekin New Yorkiin edustamaan Pikkuyrittäjiä ja suomalaista koulutusjärjestelmää sekä tutustumaan tietysti tähän upeaan suurkaupunkiin. Päätimme lähteä reissuun toiminnanjohtaja Virpin, viestintämoguli Tonin ja kahden Pikkuyrittäjän Hillan ja Sannin kanssa.

Avainsanat: reissut, usa, new york, pikkuyrittäjät


Kommentit

5.10.2016 18:15  Ellu

Olipas värikäs reissu :) Spiderman, Robocop (ehkä), Hulk ja Hilla yhteiskuva oli hauska. Mikäs mahtaa olla Hillan super power? Shoppailuko? ;)

Onnea palkinnosta! Taitaa olla merkki siitä, että olette oikealla tiellä Pikkuyrittäjät jutun kanssa.

Eikös tuo New Yorkin alla oleva maa ole joskus lunastettu amerikan intiaaneilta jollain muutamalla dollarilla, vai miten se tarina menikään. Ja nyt samalla paikalla on tuollainen mega city, joka on varmasti aikamoinen rahakone.

5.10.2016 20:12  Mikko

Kiitos Ellu jälleen kommentoinnista! Olinkin jo vähän huolissani kun meni monta päivää!! ;)

Joo eiköhän tuo shoppailu voisi olla aika sopiva superpoweri :) New York ei kyllä mikään edullinen paikka ollut, paitsi tietysti jotkut tuotteet. Tuo shopping mall oli kuitenkin varsin hyvä ja siellä oltiinkin sitten useampi tunti.

Muistelin myös tätä Manhattanin historiaa ja jotain tuollaista se oli. Kaupunki on kyllä tosi mega, mutta toisaalta sen skyline kalpenee kyllä vaikkapa Dohalle - mutta tietysti tunnelma on Nykissä jotain aivan muuta kuin näissä Lähi-idän keinotekoisissa mestoissa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini