Puuhastelua

Share |

Lauantai 26.3.2016 klo 17:26 - Mikko


20160314_0953302.jpegBlogissa ei ole tapahtunut pariin kuukauteen mitään, mutta se ei tarkoita, etteikö täällä olisi ollut vauhti päällä. Kaikenlaista on ehtinyt tapahtumaan sitten tammikuussa tehdyn Jokerit-vieraspelikiertueen, josta edellinen postaukseni on tehty. Reissut ovat tosin jääneet vähän vähemmälle ja syynä on ollut yksinkertaisesti aikapula. Ja ehkä pikkaisen se, ettei kavereita ole niin helppoa aina saada mukaan :)

Käväisimme kuitenkin helmikuussa Levillä muutaman päivän pikavisiitillä. Lasten lisäksi mukaan lähti ex-vaimo Peppi ja edellisestä Levin reissusta tällä porukalla olikin ehtinyt vierähtää jo neljä vuotta. Kaikki meni kivasti ja Peppi jäi Vilhon kanssa vielä yhdeksi yöksi minun ja Hillan lennettyä takaisin Helsinkiin jo päivää aikaisemmin erään Pikkuyrittäjät-tapahtumamme vuoksi. Mukavaa kun ollaan hyvissä väleissä ja tällainenkin reissu oli mahdollinen.

Avainsanat: perhe, reissut, duuni


Kommentit

27.3.2016 18:51  Ellu

Jos olisin Borat from Kazakhstan kommentoisin tätä postausta sanoin: "Wauwa wiuwa!".

Tuo Hostaway kuulostaa todella järkevältä kokonaisuudelta. Kysyntääkin on jo noin paljon niin kannattaa varautua hyvin, ettei käy samalla tavalla kuin Silicon Valleyssä serverit liekeissä suuren suosion takia ;)

Seuraan itsekin joitakin vloggaajia tubessa. Se taitaa olla vähän niin kuin tosi-tv/viihde/pirkka-lehden kotivinkit kombinaatio. Jotain uutta ja laadusta ei ole aina takuuta, mutta samaa voi sanoa myös perinteisestä mediasta.

Tsemppiä Chicagon matkalle! -Land of the free home of the brave?

27.3.2016 19:16  Mikko

Kiitos Ellu! Tiesin, että sinun kommentteihin voi jälleen luottaa! :-)

Mä luulen, että meidän Saber on sellainen tarkka ja ammattitaitoinen mies, että meidän konesalista ei savu pääse nousemaan. Vaikka kai se olisi tavallaan positiivinen ongelma ;) Silicon Valleyn 3. tuotantokausi starttaa muuten kuukauden päästä!

28.3.2016 9:54  Ellu

Trailerit on jo nähty tuosta 3. tuotantokaudesta ja hyvältä vaikuttaa :)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini