Jokerifanit vieraspelikiertueella Zagrebissa ja Bratislavassa

Share |

Tiistai 12.1.2016 - Mikko


IMG_94242.JPGOlin reilu vuosi sitten lasten kanssa katsomassa Jokereiden jääkiekkojoukkueen vieraspeliä Riikassa. Muutaman päivän reissu meni mukavasti ja lapset tykkäsivät. Niinpä päätimme lähteä uudelleen pelireissuun ja tällä kertaa yhdistimme samalle matkalle pelit Zagrebissa ja Bratislavassa.

Lensimme sunnuntaiaamuna Budapestiin, jossa olen itse käynyt viimeksi yli 15 vuotta sitten. Otimme bussin lentokentältä ja jatkoimme metrolla kaupungin keskustaan. Jokeripipoiset lapset Hilla (10v) ja Vilho (7v) kulkivat kaupungilla kuin vanhat tekijät eikä kirpsakka seitsemän asteen pakkanenkaan tuntunut missään. Suomesta lähtiessämme maahan oli satanut vasta ensimmäiset lumet, mutta täällä lunta oli enemmänkin.

Avainsanat: reissut, perhe, unkari, kroatia, slovakia, itävalta


Kommentit

15.1.2016 23:46  Ellu

Matkanne näytti olevan täynnä menoa ja meininkiä. Kai joku matkustusgeeni, a.k.a matkabugi, periytynyt iskältä lapsille :)

Vieläkö on IN kerätä pelaajakortteja niin kuin 90-luvulla? Koulunpojat vaihtoi ala-asteella NHL-liiga kortteja sormet sauhuten. Taitaa olla tuokin harrastus siirtynyt digimuotoon.

Hienoimmat ottelut, joita on tullut katsottua kotisohvalta, ovat ehdottomasti Canada-Venäjä ja Tsekki-Venäjä ja Slovakia-Venäjä. Noiden joukkueiden pelitekniikka ja -taktiikka ovat yleensä olleet huippulaatua.

16.1.2016 20:04  Mikko

Ellu, hyvä kysymys, en oikein tiedä mikä tilanne lätkäkorttien keräilyn suhteen on tänä päivänä. Itseltä löytyy pari mapillista kortteja ja Upper Deckin yksi tai kaksi sarjaa täynnä ;-)

Oli tosi kiva kun reissussa päästiin katsomaan myös nuorten MM-kisoja, kruunasi reissun!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini