Autolla Afrikassa - 3000 kilometriä seikkailuja eteläisessä Afrikassa

Share |

Sunnuntai 6.12.2015 - Mikko


IMG_70412.jpegPitkään odotettu reissumme Afrikkaan oli vihdoin valmis alkamaan. Keltakuumerokotukset, malarialääkkeet ja erilaiset varusteet oli hankittu ja lähdimme Turkish Airlinesin lennolla Istanbulin kautta kohti Johannesburgia iltakuuden aikaan.

Saavuimme Johannesburgin lentokentälle sunnuntaina noin kello 11:00. Astuimme ulos koneesta ja ilma lähenteli jo kolmeakymmentä astetta. Rajamuodollisuudet menivät todella nopeasti eikä maahan tarvittu lainkaan viisumia. Nappasimme rinkkamme hihnalta ja kävelimme tuloaulaan. Siellä meitä oli vastassa autofirman kaveri, joka kuljetti meidät n. 30 minuutin ajomatkan päähän kaupungin ulkopuolelle. Ensisilmäys maahan oli varsin miellyttävä. Leveäet monikaistaiset tiet, varsin hyvä autokanta ja hyväkuntoisia rakennuksia.

Avainsanat: reissut, etelä-afrikka, zimbabwe, botswana, sambia


Kommentit

14.12.2015 17:46  Ellu

Tuo katuvalojen puuttuminen on ilmeisesti ongelma useassa Afrikan maassa. Akon (senegalilais-afrikkalainen muusikko) on ratkaissut ongelman rahoittamalla aurinkoenergialla toimivia katuvaloja. Etelä-Afrikka voisi ehkä ottaa tuosta oppia.

14.12.2015 19:15  Mikko

Jep! Tuli myös mieleen että aurinkoenergialla toimivat valot olisi tosi kova juttu!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini