Ferrarin ratissa Maranellossa, Romeon & Julian parvekkeella Veronassa ja Gardajärveä ympäri

Share |

Perjantai 4.9.2015 klo 0:05 - Mikko


IMG_38062.jpgSan Marino oli mukava ja jopa hieman hämmentävä kokemus. Kaupunki hiljeni totaalisesti iltayhdeksän-kymmenen aikoihin, kun päivämatkalla olleet turistit palasivat takaisin Italian puolelle. Lähes kaikki kaupat olivat kiinni ja ravintolatkin muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta sulkivat ovensa iltakymmeneen mennessä. Olimme varanneet hotellin aivan keskustasta ja saimme oikein mukavan huoneen hyvillä näköaloilla. Kirjoittelin hetken blogia ja kertasin vielä seuraavan päivän ohjelmaa.

Aamulla söimme hotellin aamupalan ja checkasimme ulos. Hotelli yritti epähuomiossa laskuttaa meitä tuplasti, sillä majoitus oli maksettu jo luottokortilla Hotels.comin kautta, mutta myöhäisestä varauksesta johtuen tieto ei ollut ilmeisesti mennyt perille asti. Näinpä jouduimme hetken aikaa selvittelemään asiaa, kunnes pääsimme lähtemään kohti Bolognaa. Ajoimme tällä kertaa pikkuteitä pitkin ja näimme sitä ”tavanomaisempaa” San Marinoa, jossa nämä noin 30 000 paikallista asuu. Maisemat olivat oikein kivoja ja kyllä täällä San Marinossa varmasti kelpaa hyvin asustaa!

Avainsanat: reissut, italia


Kommentit

7.9.2015 17:41  Terhi / Muru Mou

Heh, aika kallista tuo Ferrarilla ajelu :D Mutta voisin kuvitella poikaystäväni maksavan saman summan silmiään räpäyttämättä. Enpäs ollut ennen tajunnutkaan, että Airbnb hostina todellakin on tuo luderiski. Hyi kamala, niitä en kotiini haluaisi...


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini