Cheerleading - uusi tuttavuus

Share |

Sunnuntai 30.11.2014 klo 10:57 - Mikko


2014-11-29_14.51.40.jpgKun Hillan säbäura päättyi tänä syksynä, oli uusi laji jo tiedossa. Jo pidempään Hilla oli puhunut cheerleadingista, mutta joukkueita oli tällä alueella niukanlaisesti. Lopulta löysimme kuitenkin sopivan Golden Spiritin joukkueen, joka treenaa kerran viikossa Helsingissä. Siitä alkoi uusi harrastus, joka myös itselle on varsin tuntematon, vaikka 16 vuotta sitten vaihto-oppilaana Jenkeissä touhua toki hieman seurasinkin.

Ryhmä koostuu paristakymmenestä 3-6 –luokkalaisesta tytöstä. Ensimmäisissä treeneissä Hilla ystävystyi samanikäisen Aadan kanssa ja yllättäen huomasin, että Aadan isä oli luokkakaverini ala-asteelta ja treenien aikana kävimmekin läpi 20 vuoden kuulumiset.

Syyskauden kohokohta oli eilen järjestetty Golden Spiritin syysnäytös, jossa myös Hillan ryhmä esiintyi. Hilla tuli esitykseen Holman leiriltä, jonne hän lähti takaisin heti esityksen jälkeen. Tiukka viikonloppu siis jälleen takana!

Esityksessä nähtiin eri ikäisten esityksiä ja mitä vanhempia oli kyseessä, sitä hurjempia temput olivat. Välillä teki oikein pahaa katsoa kun jengiä heitettiin ilmaan ja otettiin sitten kiinni. Voin vain kuvitella niitä kymmeniä(?) kertoja kun treeneissä kaikki ei ole mennyt ihan nappiin ;-)

Hilla tuntuu tykkäävän lajista. Esityksessä näytti olevan myös useampia poikia, mutta Vilho ei kuitenkaan jostain syystä innostunut aloittamaan lajia :) Ja vaikka olinkin aktiivisesti mukana salibandytouhussa, niin tässä lajissa olen kuitenkin päättänyt jättäytyä ihan kuskin ja kannustajan rooliin.

2014-11-29_15.27.31.jpg

Avainsanat: perhe


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini