Kaksi puuta

Share |

Sunnuntai 23.11.2014 - Mikko


Musiikkimakuni on laaja aina Klamydiasta Metallicaan ja näiden kahden bändin keikkoja onkin tullut käytyä katsomassa useita kertoja. Tykkään kuitenkin kovasti myös Juha Tapion ja Suvi Teräsniskan kaltaisista artisteista ja varsinkin Juha Tapion biisit ovat olleet lähellä sydäntä jo vuosia. Tämän vuoden alussa hommasin liput Juha Tapion jäähallikeikalle ja tuo hieno ilta koitti tänään.

2014-11-22_20.07.13.jpg

Keikka oli hieman vaakalaudalla, sillä lapset olivat hieman kipeinä ja olin hieman kahden vaiheilla voisivatko he mennä siskon luokse yöksi. Lopulta lapset olivat kuitenkin hyvässä kunnossa ja touhusivat pihallakin siihen malliin, ettei estettä ollut. Mukaan keikalle sain vanhan säbäkaverin Elinan.


Kaksi puuta -kappale

Jäähallin katsomot olivat melkoisen täynnä ja koko kenttäalue oli täynnä tuoleilla istuvia faneja. Keikka alkoi ajoissa ja sai heti hallin villiintymään. Juha esitti parikymmentä tunnetuinta kappalettaan, jotka olivat taattua huippukamaa. Spektaakkeliin oli saatu mukaan myös hienoja vierailevia tähtiä kun lavalle astui Jukka Poika, Anna Puu ja hallin totaalisesti räjäyttänyt Vesa-Matti Loiri.

Jäähalliin oli rakennettu upea lähes kolmituntinen show, joka ei jättänyt kylmäksi. Erityisesti lopun TSNEH (Tykkään Susta Niin Että Halkeen) oli hieno kaikkine ”ilotulituksineen” ja itselle lähimmät kappaleet kuten Kaksi puuta ja Ohikiitävää olivat sykähdyttäviä. Keikka oli upea kokemus!


Loppuhuipennus TSNEH. 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini