Sketsihahmosynttäreillä oli vipinää!

Share |

Perjantai 20.6.2014 - Mikko


Hilla täytti toukokuussa kunnioitettavat 9-vuotta. Alkuvuoden Jäbä Leisson –hahmoprojektista intoutuneina pohdimme teemaa synttäreille ja lopulta idea löytyi hyvinkin läheltä. Päätimme toteuttaa sketsihahmosynttärit, jossa vieraat esittäisivät itse kehittämiään sketsihahmoja ja vetäisivät pienen sketsin yleisön edessä. Heti oli selvää, ettei sketsihahmosynttärit sellaisenaan innostaisi kaikkia. Siksi teimmekin selväksi, että myös hahmoksi pukeutumatta saa synttäreille osallistua tai mikäli hahmo on rakennettu, ei muille tarvitse välttämättä esittää sketsiä.

2014-05-25_11.00.09.jpg

Hillan hahmo oli matkapuhelininsinööri Petterson ja hänen apupoikansa Hans, jota esitti serkkupoika Aapeli. Hahmoa varten saimme Jukelta lainaksi vanhoja matkapuhelimia ja sieltä täältä haalittiin kasaan loput vermeet. Hokemaksi muodostui "viestii pukkaa, viestii pukkaa" :)

Vieraslista kasvoi poikkeuksellisen suureksi ja puhuimmekin Hillan kanssa, että jatkossa ei yhtä isoja synttäreitä tehdäkään. Kotisivukoneen toimistolle Pasilaan ilmestyi parisenkymmentä lasta, joista yli puolet oli toteuttanut mitä hauskimpia hahmoja!

img_8421.jpg

Herkuttelun ja häröilyn jälkeen pääsimme aloittamaan hahmokisan. Jokainen hahmo tai hahmopari sai oman esiintymisvuoronsa yleisön taputtaessa. Valitettavasti pienten teknisten haasteiden vuoksi en ainakaan vielä saanut pätkää editoitua tänne blogiin, mutta katso alta huikea kuvakollaasi esiintyjistä.

img_8409.jpg

Kaikkien hahmojen esiinnyttyä yleisö sai äänestää suosikkiaan. Kaikki hahmot saivat ääniä ja kärkikolmikkoon selvisi Ainon, Elsan ja Nellin hahmot. Hieno suoritus!

img_8426.jpg
Sini oli lätkäfani (Jutila??)

img_8433.jpg
Sommi ja Sammi

img_8441.jpg
Sanni oli Bobi

img_8445.jpg
Elsan huikea Kebabbi-Rulla -hahmo

img_8451.jpg
Ainon hahmo oli Liisa Maija Koivulahti ent. Suuronen os. Enonen. Aino vei koko kilpailun voiton hyvin hiotun esiintymisensä ansiosta!

img_8458.jpg
Selina oli lyhyesti ja ytimekkäästi Piru



img_8466.jpg
Susan hahmo oli Valle Pelloton

img_8470.jpg
Titan Munames hahmossa oli tuulahdun Putousta.

img_8475.jpg
Iian hahmo oli Maailman kaikkitietävä Nora Karma

img_8482.jpg
Atte oli Mika Muka


img_8488.jpg
Nellin Ainistaini -hahmolla oli hienosti hiottu esitys

img_8493.jpg
Emmi oli ihan vaan oma itsensä... vai hetkinen, hahmon nimi taisikin olla Römpsö Pömpsö!


Huikeita hahmoja, hienoja esityksiä! Kiitos kaikille vieraille!

Avainsanat: perhe


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini