Kutakuinkin 17-vuotta sitten marssin ulos Kilterin yläasteelta ja kuvittelin, etten sinne juurikaan enää palaisi. Toisin on kuitenkin käynyt. Ensin syyskuun alussa toteutimme Kilterin auditoriossa Hillarton elokuvan ensi-illan ja nyt salibandyjoukkueemme huikean MasterChef –tapahtuman. MasterChefissä joukkueemme reilut parikymmentä pelaajaa jaettiin neljään ryhmään ja kukin ryhmä sai omat tehtävänsä. Yksi ryhmä toteutti alkuruuan, toinen jälkiruuan ja kaksi ryhmää työskenteli pääruuan kimpussa. Apuna tytöillä oli kolme ammattikokkia, jotka tekivät illasta täydellisen.
Kutakuinkin 17-vuotta sitten marssin ulos Kilterin yläasteelta ja kuvittelin, etten sinne juurikaan enää palaisi. Toisin on kuitenkin käynyt. Ensin syyskuun alussa toteutimme Kilterin auditoriossa Hillarton elokuvan ensi-illan ja nyt salibandyjoukkueemme huikean MasterChef –tapahtuman. MasterChefissä joukkueemme reilut parikymmentä pelaajaa jaettiin neljään ryhmään ja kukin ryhmä sai omat tehtävänsä. Yksi ryhmä toteutti alkuruuan, toinen jälkiruuan ja kaksi ryhmää työskenteli pääruuan kimpussa. Apuna tytöillä oli kolme ammattikokkia, jotka tekivät illasta täydellisen.
Joukkueemme on aktiivinen ja puuhaamme paljon yhdessä niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Salibandyharrastus ei ole vain pelaamista, vaan myös mukavaa yhdessäoloa joukkueen kesken. Näin voidaan rakentaa hyvä ja tiivis joukkuehenki, joka motivoi ja edesauttaa kehittymään myös pelaajana.
Tämänkertaisessa joukkuetapahtumassamme menimme kauas hikisistä salibandyhalleista. Tytöt olivat kovan kokkaushaasteen edessä ja tiimipelin oli toimittava hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Homma lähti heti hienosti liikkeelle ja ryhmät lähtivät toteuttamaan omia tehtäviään täydellä innolla.
Ammattikokkikolmikkomme osasi käsitellä tyttöjä hyvin antaen riittävästi vastuuta ja opastaen. Sami Mesiäinen ja Olli Taskinen tulivat avuksemme Sodexolta ja Marco Wilen Fazerilta.
Illan menu:
Alkuruoka Friteerattua broilerin sisäfileetä, tuoretomaattisalsaa ja salaattia
Pääruoka Häränliha-karitsa burgerit ja bataattiranskalaiset
Jälkiruoka Piparkakkujäätelöä, suklaafondant ja mustikkahilloke
Lopputulos oli todella hieno. Tytöt olivat liikkeellä todella hyvällä asenteella ja kaikkien panos oli tärkeä. Kuten kokki Marco videolla kertoo, olivat tytöt varsin hätäisiä ja vauhtia oli taas yllin kyllin. Toisaalta tyttöjen kokkaustaidot olivat kyllä positiivinen yllätys!
Tästä on taas hyvä jatkaa entistäkin yhtenäisempänä kohti joulukuun sarjapelejä ja vuoden alussa pelattavaa Helsinki Floorball Cupia!
Kiitos myös Johanssonin Jannelle, jonka avulla saimme huippukokit paikalle!