Neiti Hillarton ensi-ilta oli huikea menestys!

Share |

Keskiviikko 4.9.2013 - Mikko


Aivan sikamakee fiilis kun neljän kuukauden projekti, Neiti Hillarton elokuvan toinen osa, valmistui ja sai ensi-iltansa Kilterin koulun auditoriossa tänään keskiviikkona 4.9.2013. Pitkään ja hartaasti kuvattu elokuva sai viimeisen silauksensa edellisenä yönä ja saimme koko näyttelijäkaartin kanssa ylpeänä esittää tuotoksen 200:lle ihmiselle.

Katso kuvia ensi-illasta
 

Katso elokuva tästä:

Kaksi vuotta sitten valmistunut ykkösosa oli iso rutistus, mutta nyt projekti vietiin uudelle tasolle. Kuvasimme ulkomailla (Mallorca, Pariisi), lensimme lentokoneella ja helikopterilla, matkasimme limusiinilla ja pistäydyimme Klaus K:n sviitissä. Saimme kokea uskomattoman hienoja juttuja, tehdä asioita yhdessä ja oppia taas uutta. On hieno nähdä miten Hilla, Vilho ja muutkin näyttelijät ovat parantaneet suorituksiaan matkan varrella.


Ensi-ilta päivänä livistin toimistolta jo hyvissä ajoin ja kipaisin hakemassa punaisen maton ja kultaiset tolpat samettiköysillä helsinkiläisestä vuokraamosta. Sain tavarat niukin naukin mahtumaan saksalaiseen tilaihmeeseeni ja hurautin kohti Kilterin koulua. Edellisenä päivänä olin jo testannut hieman auditorion av-laitteistoa ja todennut homman toimivan. Loppupäivä menikin muiden käytännön asioiden hoitamisessa ensi-iltaan liittyen.

Hilla ja Vilho pääsivät iltapäivällä kavereidensa Niilon ja Siirin äidin Niinan parturikampaamon penkkiin ja Niina loihti Vilholle makean fledan ja Hillalle upean kampauksen. Molemmat olivat todella tyytyväisiä lopputulokseen ja Hilla mainitsi useaan kertaan että on upein kampaus ikinä! Kiitos vielä Niinalle ja Myyrmannin Hairstopille!

kampaamo_hilla.jpg

kampaamo_vilho.jpg

Paikan päällä Kilterin koululla (vanha yläasteeni) oli erittäin hyvä tunnelma. Ihmisiä alkoi virrata sisään jo ennen puolta kuutta ja Vantaan Sanomien toimittaja haastatteli Hillaa auditorion penkillä. Juttua on mahdollisesti tulossa jo pikapuoliin! SB Vantaan F-tyttöjen Timantit joukkueemme piti kahviota ja tienasi joukkueen toimintaan kelpo rahat! Tarjolla oli kahvia, pillimehuja, mokkapaloja, korvapuusteja ja pasteijoita.

hillarton_mantere.jpg

Ennen leffan alkua heitin lavalla parit läpät ja kutsuin näyttelijäkaartia estradille. Haastattelin kaikki näyttelijät lyhyesti (Vilhoa lukuun ottamatta joka suostui tulemaan kyllä lavalle, mutta ei vastaamaan kysymyksiin. Mitä sitä nyt turhaan haastatteluita antamaan!). Hilla oli kirjoittanut edellisenä iltana itse lyhyen puheen, jonka hän esitti yleisölle vastattuaan ensin muutamiin haastattelukysymyksiin.

Puhe meni näin:
”Rakkaat katsojat. Haluan kiittää kaikkia niitä jotka innokkaina halusivat olla mukana leffan tekemisessä ja auttaa tämän suuren urakan valmistumisessa. Haluan myös sanoa että jos aiotte joskus alkaa tehdä leffaa niin soittakaa mulle. kiitos”

Hieno puhe kerta kaikkiaan. Lyhyt ja ytimekäs!

hillarton_lavalla.jpg

Lopulta saimme salin pimeäksi ja leffan käyntiin. Leffan lopuksi näyttelijäkaarti saapui vielä kertaalleen lavalle raikuvien aplodien saattelemina ja kiittivät yleisöä. Hieno ilta oli saanut päätöksensä!

hillarton_yleiso.jpg


Kiitos kaikille leffaprojektissa mukana olleille, näyttelijöille, avustajille ja ensi-iltayleisölle! Katsotaan kuinka monen vuoden kulutta lähdemme uutta leffaa kuvaamaan ;-)

"Suomen ja Vantaan vastine James Bondille"

Neiti Hillarton pääsi myös seuraavan viikonlopun Vantaan Sanomien kanteen ja leffasta kirjoitettiin iso sisäsivun juttu. Hauskasti kirjoitettu juttu vertasi Hillartonia James Bondiin. Lue juttu Vantaan Sanomista.

2013-09-07_18.26.51.jpg

hillarton_jaakko.jpg

Jaakko Kolmonen runsaslukuisen yleisön joukossa

hillarton_ensi-ilta_ovella.jpg

Avainsanat: perhe, neiti hillarton


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini