Koben härkää ja matka Hiroshimaan

Share |

Tiistai 9.7.2013 klo 15.34 - Mikko


2013-07-09_17.14.342.jpgViimeisenä aamuna Okinawalla pistäydyin vielä hotellin vieressä olevassa näyttelyssä, jossa oli paljon kuvia toisen maailmansodan ajoilta. Aika hurjia juttuja, yli 200 000 okinawalaista kuoli sodassa.

Sitten taksilla kohti lentokenttää ja paluuta Japanin pääsaarelle. Lennolla Osakaan vieressäni istui jälleen koneen ainut länsimaalainen. Jo tullessa kun vieressäni istui pari jenkkiä mietin, ettei se voi olla sattumaa ja nyt olen siitä aivan varma. Lentoyhtiö on selvästi laittanut länsituristit vierekkäin. Oli hauska jutella Iso-Britanniasta kotoisin olevan Nebin kanssa englantia pitkästä aikaa, sillä täällä Japanissa kukaan ei kerta kaikkiaan osaa yhtään englantia.

Avainsanat: reissut, japani


Kommentit

20.7.2013 21.31  Topias

Ei tainnut siis olla elämäsi paras pihvi, vaikka todennäköisesti kallein?

25.7.2013 8.45  Mikko

Ei ollut. Tietysti odotusarvo tällaiselle pihville on myös aika kova joten odotuksia olisi ollut joka tapauksessa vaikea ylittää. Olin kyllä lukenutkin jo aikaisemmin vähän samansuuntaisia viestejä ettei pihvi nyt välttämättä ole kuitenkaan maultaan ihan ylivertaista, joten niihin arvioihin nähden meni aika yks yhteen.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini