Tokiota ristiin rastiin ja yöksi kapselihotelliin

Share |

Perjantai 5.7.2013 klo 5.16 - Mikko



img_72222.jpgEilisen kävelyn jälkeen olin varma, että uni maistuisi. Päiväunet ja vieläkin vähän vaikuttava aikaero taisi kuitenkin tehdä tepposet, sillä uni tuli vasta kello kolmen maissa yöllä. Näin ollen tänään onkin väsyttänyt aikalailla, mutta se ei kuitenkaan ole estänyt tutustumista taas uusiin osiin Tokiota.

Aamulla kävin uudemman kerran Harajukussa, koska edellisenä iltana moni paikka oli ehtinyt mennä jo kiinni. Tällä kertaa taisin olla kuitenkin liian aikaisessa, sillä valtaosa pikkuputiikeista ei ollut vielä ehtinyt avata oviaan. Harajukusta jäi näin ollen hieman hiljainen vaikutelma, jota tuki myös kiertokäynti alueen pikkukujilla asuintalojen keskellä.

Avainsanat: reissut, japani


Kommentit

8.7.2013 11.31  Kaisa

Japanissa on jo pitkään ollut omat puhelinmerkit, jotka on nyttemmin korvaantunut iPhoneilla. Mutta Nokia ei kyllä todellakaan siellä myy :D Muista kokeilla kapselin lisäksi karaokekopit!!

8.7.2013 13.21  Mikko

Joo luulin että siellä olisi kaikilla just niitä japanin omia merkkejä ja iPhone oli vähän ylläri. Mutta se ettei Nokiaa näy yhtään, ei siis missään, on silti vähän yllätys.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini