Täällä ollaan

Share |

Keskiviikko 3.7.2013 klo 5.25 - Mikko


Täällä ollaan Tokiossa Shibuyan kaupunginosassa. Lento meni melko mukavasti, vaikka ei kovin paljon tullutkaan nukuttua. Lento sattui olemaan Japan Airlinesin ensimmäinen Helsinki-Tokio lento ja juhlallisuudet kentällä olivat sen mukaiset. Myös lennolla palvelu pelasi.


Kentällä aloin tutkailemaan miten sitä pääsisi sitten Tokioon, jonne on Naritan kentältä n. tunnin matka. Menin henkselit paukkuen ostamaan lippua lippuautomaatista, mutta minuutin ihmettelyn jälkeen päätin nöyrtyä ja siirtyä lipputiskille. Sieltä lipun ostaminen sujuikin helposti. Narita Express on vähän kuin VR, mutta kulkee ajallaan ja muutenkin matka sujui jouhevasti.


img_7003.jpg

Avainsanat: reissut, japani


Kommentit

3.7.2013 8.20  EF

Mietinkin onnistuitko pääsemään ko. lennolle. :)

3.7.2013 10.43  Vuokko Olkkonen

Konnichiwa, Mikko-san. Shitsurei shimasu. Dozo, jos satut kulkemaan sopivan kirjakaupan tai askarteluliikkeen ohi, voisitko ostaa vanhalle tädillesi pakkauksen tai pari japanilaista origamipaperia, arkin koko noin 17 x 17. Taittelen sinulle sitten muutaman origamikurjen palkkioksi. Arigato gozaimasu. Nakamuran perhe on aikaisemmin lähettänyt minulle niitä papereita, mutta en kehtaa enää pyytää heiltä. Mutta älä ota paineita, tästä tehtävästä, ethän.
Mukavaa matkaa, tervetuloa takaisin = japaniksi hei moi!
Vuokko


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini