Reissun suunnittelua

Share |

Torstai 27.6.2013 klo 20.00 - Mikko


Vaikka tarkoitus ei ole suunnitella reissua liikaa etukäteen, pitää pientä tutkiskelua kuitenkin tehdä ja tutkia mielenkiintoisia kohteita. Tokio Passi osoittautui todella hyväksi ja hauskasti kirjoitetuksi matkaopaskirjaksi, josta on paljon hyötyä. Kävin myös Heikin kanssa vähän reissua läpi ja sain muutamia hyviä vinkkejä.

Varasin tänään myös hotellin kahdeksi ensimmäiseksi yöksi Tokioon. Otin hotellin Shibuyasta, joka on Tokion viihdekeskus neonvaloineen ja baareineen. Käsittääkseni sieltä löytyy aika friikkiä porukkaa ja iltaelämän tsekkaaminen tällä alueella tulee olemaan varmasti varsin mielenkiintoista. Luultavasti olen Tokiossa vielä kolmannenkin yön ja sen taidan viettää nk. kapselihotellissa.

junji.jpgSain myös yhteyden japanilaisiin ystäviini Junjiin ja Tomokoon. Selvisi, että he asuvat nykyään noin tunnin ajomatkan päässä Tokiosta lounaaseen aivan Fuji –vuoren lähistöllä Mishima –nimisessä kaupungissa (sama mesta jota etsin aina baari-illankin jälkeen). Paikka on sopivasti ”matkan varrella”, koska tarkoitus on kuitenkin suunnata Tokiosta etelään päin ja Fuji –vuori on ehdottomasti myös yksi must see –kohde.

Junji ja Tomoko lapsineen lupasivat ystävällisesti houstata minua muutaman päivän ja antaa vinkkejä loppureissua varten. Saan asua heillä ja nähdä paikallista elämää. Odotan heidän tapaamistaan todella innolla!

Avainsanat: reissut, japani


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini