Tavoitteet uudelle elämälle

Share |

Keskiviikko 24.10.2012 - Mikko


uusielama_perhe.jpgAvioero pisti elämän aikalailla uusiksi. Kun on 32-vuotiaana ollut yhdessä 16-vuotta joista 6-vuotta naimisissa, niin elämä on ollut aika stabiilia. Ainakin minun osalta. Ero harmittaa, koska minulla oli fiilis, että nyt palaset ovat olleet aikalailla kohdillaan ja voisi miettiä esimerkiksi kämpän rakentamista, lasten kanssa touhuamista ja reissaamista koko perheen voimin ja tietysti nauttia myös työelämän haasteista kun koko perheen tuki olisi takana.


Kommentit

24.10.2012 19.56  Jonna Lankinen

Heipsis Mikko,

Olipas hienoa lukea tuota blogiasi, kuinka olet asettanut itsellesi tavoitteita, etkä jää vain vanhoine vaattenesi makaamaan sohvalle ja syömään jo kylmennyttä kotiin tilattua pizzaa..
Eihän se auta kuin jatkaa elämää uusien haasteiden parissa, niin pysyy ote arkeen lastenkin kanssa mielenkiintoisena hauskoine arkipuuhineen sekä mielenkiintoisine ja opettavaisineen projekteineen!!

Hih ja olihan sulla hienoja urheilullisia ja haastavia tavoitteita :) kokkailukin alkaa ihan uusista näkövinkkeleistä.

Tsemppiä sulle ja mahtavia kokemuksia!!

24.10.2012 20.00  Professori

Älä nyt tee mitään harkitsematonta suhderintamalla. Muutaman viikon, kuukauden tai jopa vuoden makustelu, siitä mitä syvimmillään tuntee exää kohtaan, antaa sen varmuuden siitä, mitä tulee tapahtumaan. Sitten kun on ihan varma, niin sitten antaa palaa. Joko lusikat takaisin samaan laatikkoon tai sitten ehkä uutta Pirkkoa katsomaan. Yksin ei kuitenkaan ole kiva olla. Siis ilman puolisoa. Kavereita sulla on. Muista se ja ne.

Harrastus on hyvä juttu, kunhan ei liikaa. Mieltä rauhoittavia juttujakin kannattaa kokeilla. Kalastus, sukellus tai kävely kavereiden kanssa ulkoilmassa golfmailoilla huitoen. Itse suosittelen viimeistä. Erinomaista sosiaalista kanssakäymistä upeassa luonnossa.

Muksujen kanssa tottakai, mutta pitää muistaa että itselläkin on elämää ja tarpeita. Lasten takia ei pidä uhrautua. Laadukasta yhdessäoloa kaikkien ehdoilla. Helppoa, eiköstä vaan?

24.10.2012 20.01  Mikko

Kiitos Jonna kommentista! Tuo on juuri totta, tässä voisi helposti jättäytyä sohvalle tyhjien pizzalaatikoiden kanssa tai sitten tarttua itseään niskasta kiinni ja jatkaa eteenpäin! Valitsen jälkimmäisen.

24.10.2012 20.16  Mikko

Kiitos Professorille ammattimaisesta vastauksesta ja vinkeistä. Otetaan ehdottomasti huomioon!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini