Siideriharrastus

Share |

Keskiviikko 18.7.2012 - Mikko


siiderit2.jpgLöysin itselleni juuri uuden hienon harrastuksen! Olen muutamana iltana ostanut perinteisen Crowmoor siiderin sijaan jonkun täysin uuden siideri-tuttavuuden kun huomasin, että ihan perus Citymarketitkin pitävät valikoimissaan kohtuullisen laajaa siiderivalikoimaa.

Heittäydyin uuteen harrastukseeni tietysti heti antaumuksella ja marssin ensimmäisenä kauppaan ostamaan nk. "Aloituskittiä". Mukaan tarttui parisenkymmentä erilaista siideriä, niin kotimaisia, englantilaisia kuin naapurimaasta Ruotsistakin peräisin oleva merkki.

Avainsanat: siideri


Kommentit

12.8.2012 21:54  Jylppy

Kannattaa muuten käydä Alkon puolella hakemassa niitä vieraampia siidereitä, sillä aika monessa siiderissä maku "kuihtuu" kun ne joudutaan laimentamaan enintään 4,7 til-%:ksi... Pari mielestäni loistavaa siideriä ovat mm. Old Rosie Cloudy Scrumpy (http://www.alko.fi/tuotteet/fi/770484) - tietääkseni ainoa Suomessa myytävä suodattamaton siideri ja Weston's Vintage (http://www.alko.fi/tuotteet/fi/748216), jolla tosin on taipumuksena kolista päähän kuin metrinen halko.

Hyviä siidereitä on kohtuullisesti. Todella hyviä Suomessa kourallinen. Omissa haaveissani olisikin päästä Englantiin todelliselle siiderimatkalle.

12.8.2012 23:38  Mikko

Kiitos vinkistä! Pitääpä tsekata noi.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini