Sukellus koralleihin ja uintia rauskujen kanssa

Share |

Maanantai 7.7.2014 - Mikko


p10603932.jpgEilinen ilta jatkui hyvässä seurassa. Juttelin pitkään australialaisen nuorenparin ja ruotsalaisen seikkailijan kanssa, joka oli ollut reissussa jo reilut kahdeksan kuukautta. Matka oli lähtenyt Kanadasta, Jenkkien kautta Väli- ja Etelä-Amerikkaan ja sieltä Tyynelle valtamerelle. Fijille hän oli saapunut Tongalta, joka oli vielä Fijiäkin rennompi paikka. Jos täällä puhutaan ”Fiji time’stä” joka tarkoittaa hyvin väljää suhtautumista aikatauluihin, niin Tongalla ”Tonga time’ssa” kyse oli enemmänkin päivistä kuin tunneista. Seuraavaksi matka jatkuu mm. Nauru –saarelle. On ollut hienoa kuulla näitä tarinoita pitkistä seikkailuista ja täällä todella jokaisella reissaajalla on mielenkiintoinen tarina kerrottavanaan.

Avainsanat: reissut, fiji


Kommentit

8.7.2014 8.38  Rickard Alfredsson

Enjoy the last days of your trip Mikko! Remember that when it comes to important sport competions like icehockey, cross country skiing and crabracing Sweden will always beat Finland with the smallest marginal possible!

9.7.2014 13.10  Mikko

Thanks Rickard! It was very exciting crabrace and I am still in shock that my crab didn't win even it was absolutely the fastest one :-) I couldn't add all my photos yet to the blog, but I will do it later.

Have fun in Vanuatu, Kiribati and Nauru! I will follow your trip from your Facebook page and blog. It was nice to meet you!

15.7.2014 13.38  Emma

Upeelta ja mahtavan rennolta näyttää! Oikein on mahtava kateellisena kattella kuvia ja lueskella tarinoita! Riippukeinu maistuis mullekin!
Ens kerralla uppeluksiin mennessä, kannattaa kuitenkin varmistaa, että selässä on ilmapullo, eikä happea, vaikka matalalla liikutkin. :D

Mukava, että laitat käytännön vinkkejäkin joukkoon - pääsee haaveilemaan itse kukin toteutuksesta. :)

15.7.2014 13.43  Mikko

Kiitti Emma kommentista (niitä turhan harvoin tänne tuleekin)!

Ajattelin seuraavan kerran kokeilla sukeltamista helium-pullon kanssa. Silleen kovat jätkät sukeltaa.

Mulla on muuten vielä vedenalaisia videoita ja kuvia toisessa kamerassa, jonka johtoa en ole vielä saanut käsiini, joten lisää kuvia vielä tiedossa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini