Taas yhdestä pienestä unelmasta totta - majanrakennusprojekti mökillä!

Share |

Sunnuntai 4.8.2013 klo 19.10 - Mikko


Kirjoittelin taannoin blogissani asioista, joita elämän aikana pitäisi tehdä. Listaan kuului niin reissaamista kuin erilaisten isompien ja pienempien projektienkin tekemistä (lue täältä). Yksi listalla ollut unelma oli ison puumajan rakentaminen lasten kanssa. Nyt tätäkin haastetta on lähdetty ottamaan ”härkää sarvista” ja ensi viikonloppuna olisi tarkoitus lähteä hyvien ystävien kanssa mökille Hangon Lappohjaan ja laittaa hieno maja pystyyn!

hillamaja.jpg
Hillan näkemys tulevasta majasta

Saattaa toki olla, että lapset joutuvat hieman seuraamaan sivusta jo ihan turvallisuussyistäkin, mutta varmasti myös lapsille löytyy sopivia tehtäviä rakennusprojektissa. Lähdemme reissuun Jarin, Katan, Bean, Rasmuksen, Antin, Terhin, Akselin, Oton, Teron, Ninun ja Sannin kanssa. Tietysti Hillaa ja Vilhoa unohtamatta.

Kävimme suunnittelemassa majaprojektia Teron, Antin ja Jarin kanssa ja listasimme työkalu- ja materiaalitarpeita. Aikamoinen lista saatiinkin aikaiseksi ja majan koon huomioiden puutavaraa tarvitaan myös melkoisesti. Taitaa olla tällainen majanrakennusprojekti vähän itse kullekin sellainen haave, sillä sen verran innokkaasti suunnitelmia väännettiin.

2013-07-31_17.58.50.jpg
Poijjaat suunnittelemassa majaa.

Oli myös huvittava seurata kokeneempien rakentajien, Jari etunenässä, ideoita ja suunnitelmia. Jos alkuperäinen haaveeni oli että rakentaisin majan lasten kanssa kolmistaan, niin voi vain kuvitella millainen hökkeli siitä olisi tullut näihin suunnitelmiin nähden. Tavaralista vilisi tarvikkeita ja työkaluja joista en ollut edes koskaan kuullutkaan.

Olen monta kertaa myös nauranut kun olen katsonut millä hakusanoilla blogiini on saavuttu. Yksi melko suosituista hakusanoista on ollut "remonttivinkit". Voi sitä pettymystä jonka tänne eksynyt, remonttivinkkejä kaipaava henkilö, on kokenut ;-)

2013-07-31_18.55.01.jpg
Mm. näitä välineitä ja materiaaleja tarvitsemme.

Tällaisen porukan ja lapsimäärän kanssa tiedossa on aikamoista vilinää, mutta kun otetaan rento ja joustava asenne, niin tiedossa on varmasti ikimuistoinen reissu!


Kirjoittelen blogiin sitten kattavan raportin viikonlopusta ja majan rakentamisen vaiheista!

Avainsanat: perhe


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini